Procurorii DNA au efectuat percheziții la sediul Consiliului Județean Buzău într-un dosar de corupție.

Zilele trecute, o echipă formată din procurori DNA au cerut clarificări celor de la Consiliului Județean Buzău privind finalizarea unei licitații publice.

Un grup format din patroni ai unor firme de transport local au făcut o plângere la mai multe instituții printre care și DNA. Aceștia au sesizat că licitațiile atribuirii zonelor de transport au fost înlăturați după ce au câștigat o licitație publică.

Nume sonore se află printre suspecți

Conform unor surse, printre suspecți se numără președintele CJ Buzău – Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ și responsabilul de transport public în comun – Petre Adrian. Acuzațiile care li se aduc sunt de trafic de influență și abuz în serviciu.

Surse judiciare spun că nu au avut loc percheziții informatice asupra suspecților și că până la finalizarea dosarului persoanele implicate au prezumția de nevinovăție.

Trebuie menționat faptul că orice persoană care se simte lezată poate face o plângere, dar asta nu înseamnă că cei suspecți sunt și vinovați!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *