Dacă în anii trecuți petrecerea era organizată de PSD Buzău, anul acesta petrecerea pentru membrele PSD a fost plătită din bani publici de Primăria Buzău.

Petrecerea de cu prilejul zilei de 8 martie este o altă măgărie a edilului. Dacă în anii trecuți petrecerea era organizată de PSD, anul acesta petrecerea a fost “subvenționată” de către Primăria Buzău din bani publici.

,,Mă simt excelent, aseară am dansat două-trei ore, până aproape de miezul nopții, la petrecerea de 8 martie pe care am organizat-o pentru doamnele din Buzău”, a spus primarul Toma pentru buzoienii.ro.

Din imagini se pot observa câteva fețe cunoscute din organizația de pensionari și câteva buzoience care sunt „scutul” lui Toma în online, semne că petrecerea primăriei s-a transformat în petrecerea pe care PSD o organiza în anii trecuți.

Mai multe buzoience s-au plâns că biletele de acces au fost date cu dedicație încă din prima zi de când au fost împărțite către public, iar acestea au fost rezervate cu dedicație pentru membrele PSD și pentru cunoștințe.

PSD a organizat petrecere exclusiv pentru membrele PSD

De menționat este faptul că PSD Buzău a organizat în această seară o altă petrecere dedicată membrelor social democrate, unele dintre doamne s-au distrat și ieri seară, dar au prilejul să se distreze și în această seară.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *