,,Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare în pul*! Dodo e la Prefectură, pe noi ne doare în pul*!” Acestea sunt doar câteva din versurile pe care tinerii social democrați le-au dat drept dedicație la Școala Politică TSD. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu a fost nici el exclus de dedicațiile lăutarilor din partea tinerilor PSD-iști.

Protagoniștii petrecerii au fost și câțiva tineri social democrați de la PSD Buzău, care au dat dedicații în numele lui Lucian Romașcanu, ministrul Culturii și actualmente președintele PSD Buzău. Unul dintre protagoniști a dorit să-și audă porecla printre tinerii PSD-iști din întreaga țară, iar astfel a dat dedicație pentru ,,Dodo de la Prefectură, pe toți ne doaren în pul*”.

Conform unor surse, se pare că nici liderul PSD – Marcel Cioalacu nu ar fi fost ocolit de dedicațiile tinerilor PSD-iști de la Buzău, chiar dacă acesta nu a participat la această petrecere.

Petrecerea tinerilor PSD-iști s-a încheiat cu poliția

Locuitorii orașului Sinaia au sunat la poliție, fiind deranjați de muzica lăutărească în miez de noapte a tinerilor social democrați.

Doar intervenția poliției a mai putut opri petrecerea TSD:

,,Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, „Mara” din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai.Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații maneilizate fără număr. Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”, a scris pe facebook Octavian Oprea.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Dedicații fără număr la petrecerea TSD. Tinerii politicieni au dat mii euro la lăutari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *