De vrei să te împotrivești conducerii sale defectuase de la AJF Buzău, Adrian Petre recurge modalitățile Partidului Comunist Român de dinainte de ’89.

Ieri s-au încheiat înscrierile pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal, Adrian Petre fiind unicul candidat care vizează această funcție.

Alături de Adrian Petre, se află aceeași echipă a Comitetului Executiv, componentă din Rândunel Dragomir (reprezentantul echipelor din Liga a 4-a), Marian Dorobanțu (reprezentantul echipelor din Liga a 5-a), Cezar Ionescu (reprezentantul echipelor de juniori), Laurențiu Ionașcu (reprezentantul Comisie de Arbitri Buzău, cel care de altfel l-a trădat pe Petre mutându-se, recent, în barca PNL) și Dragomir Ionuț Sebastian (vicepreședinte).

Adrian Petre a impus ca și condiție de participare la alegerile interne din AJF, studiile superioare în domeniul sportului, pentru că doar el are așa ceva.

După cum ne-am obișnuit în anii electorali, Petre Adrian a organizat mai multe mese atât cu reprezentanții echipelor din județ, cât și cu arbitrii și observatorii județeni. Nu este de mirare că prin județ se vorbește că Adrian Petre a mai împărțit vin pe ici colo în anii trecuți.

Nu este de mirare că unii observatori care i s-au împotrivit nu au primit delegări, iar alți reprezentanți din județ au primit suspendări de lungă durată din fotbal, precum în cazul lui Valerica Ghilic de la Balta Albă.

Trafic de ifluență pentru primariii din județ

Adrian Petre este cunoscut în județul Buzău că este printre cei mai influenți oameni, acesta făcând trafic de influență cu mai multe persoane, în ultima perioadă intervenind pentru mai mulți edili care rișcă să-și piardă scaunul de primar la UAT-urile pe care le reprezintă.

I-a pus piedică lui Bâgiu și l-a părăsit

Nu este de mirare că Petre Adrian i-a pus piedică lui Cristinel Bâgiu înainte ca acesta să intre la pușcărie, fiind chiar mentorul său politic care l-a făcut mare când PNL-ul era în floare.

Ca să-l mai îmbuneze, la ultimele alegeri ale AJF Buzău, Petre Adrian a organizat o masă mare la crâșma lui Bâgiu, unde au participat mai mulți jurnaliști și membri din CEX al AJF, totul pe banii asociației de fotbal, sponsorizată din banii publici din mai multe primării din județ, participante la ligile județene.

Petre Adrian urma să dețină funcția de președinte CJ Buzău

Cu pași mici, dar repezi, Adrian Petre, în vara acestuia an a vrut să-i tragă scaunul președintelui CJ, Petre Emanoil Neagu.

Surse din Partidul Social Democrat ne-au confirmat că la alegerile din 2024, Petre Emanoil Neagu urma să nu mai fie în cărți pentru șefia CJ Buzău, dat fiind faptul că Adrian Petre își dorea mai mult funcția și părea mai ascultător, față de tătucul Marcel Ciolacu.

A sărit să-l ajute pe primarul din Vernești, dar a fugit…

Printre altele, Adrian Petre este poreclit de presa locală drept Adi Pate(pateu*), dat fiind faptul că a sărit în ajutorul primarului din Vernești să-i doneze o parte din ficat, dar când i-a venit rândul acesta s-ar fi făcut dispărut de la spitalul din Turcia.

O prietenie de lungă durată cu primarul Toma

În fieful PSD este cunoscut faptul că între edilul falimentar Toma Constantin și Petre Adrian există o prietenie de lungă durată, iar cei doi erau în planul lui Marcel Ciolacu pentru anul 2024.

Înșelăciune cu bujii, dar și-a luat mașină… în rate

Despre Petre Adrian nu s-au scris prea multe rânduri, atât în presa locală, cât și în cea națională. Un singur articol publicat de Libertatea.ro scoate în evidență că președintele AJF Buzău a fost trimis în judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu bujii.

În ultima sa declarație de avere, acesta este sărac de-a dreptul, excluzând faptul că mai deține o mașină mai veche de 14 ani, acesta nu deține absolut nimic, niciun teren sau nici o locuință.

Cu ce venituri se mândrește marele Petre

Pe anul 2020, Petre Adrian a câștigat anual 161.931 de LEI indemnizație ca vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău și 36.000 de LEI sub formă de indemnizație de la Asociația Județeană de Fotbal Buzău. După un calcul simplu, Adrian Petre încasează lunar, aproximativ 16.500 de LEI.

Din Declarația de Interese reiese că Adrian Petre deține funcția de vicepreședinte al PSD Buzău. Nu știm cum se face, dar mereu în politică a fost pe locul doi și a deținut funcția de vicepreședinte. Poate că ar trebui să se lase de politică și să continue cu fotbalul, acolo măcar a reușit să-i fure funcția lui Coșconea și să devină președinte.

A lucarat în privat până în 2012, apoi doar la stat

Din CV-ul ilustrului Petre Adrian, reiese că acesta a lucrat în privat în perioada 2002-2012, la trei firme private, printre care una ce se ocupa cu bujii(pentru care a fost acuzat că a furat).

Pe data de 1 aprilie 2011, nu are parte de o glumă, ci de o treabă serioasă, iar Adrian Petre devine Direcotr de Marketing la televiziunea lui Brebeanu, la aceea vreme, Campus TV Buzău.

La finele anului 2012, Adrian Petre a devenit Director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Buzău, un centru cultural controversat, despre care se vorbește că a fost creat pentru încasarea unor salarii grosolane, tinerii pasionați de artă fiind lăsați de izbeliște.

În perioada 2012-2015, devine consilier județean la Consiliul Județean Buzău.

În perioada 2014-2015, devine vicepreședinte AJF Buzău.

În anul 2015 își încheie toate „afacerile” la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Buzău și devine președinte AJF și ulterior vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău.

Studii și limbi străine:

Petre Adrian se mândrește cu un CV pompos de studii și cursuri, precum Perfecțioanare în domeniul securității națioanale ,,Securitate și Buna Guvernare’’ – Colegiul National de Apărare București – Universitatea nationala de Aparare ,,Carol I“, aici unde și idolul său, Marcel Ciolacu a terminat mai multe studii.

Petre Adrian deține nivel lingvistic B1 în italiană, conform CV-ului său, adică poate înțelege multe dintre cuvinte și poate spune ceva despre subiecte familiare și interese personale. Poate vorbi despre despre experiențe și evenimente, speranțe și obiective. Poate oferi scurte motive sau explicații pentru planurile și punctele de vedere. Cel mai probabil, Adrian Petre a prins italiană în timp ce se uita la serialele italiene.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Petre Adrian este unicul candidat pentru postul de președinte AJF. Ce bube are în cap vicele CJ! EXCLUSIV”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *