În urmă cu puțin timp, primarul Buzăului, a postat pe pagina personală de Facebook un filmuleț, unde prezintă mai multe detalii despre începerea proiectului „Iazul Morilor”, dar și despre planurile de viitor, în legătură cu lacul din Crâng.

” După 1 iunie, vom începe primul proiect adevărat al Iazului Morilor, respectiv zona cuprinsă între Biserica Sf. Ștefan și vechiul Kaufland. Aici în zona în care au fost 56 de garaje, vom începe șantierul pe ceea ce va însemna primul proiect adevărat, pe recuperarea istorică a Iazului Morilor”, a precizat Constantin Toma.

Totodată, primarul nu a ezitat să detalieze starea jalnică în care se află vechiul curs al iazului, care în momentul de față este plin de gunoaie.

În luna Noiembrie, 2019, echipa Știri din Surse Buzău, a realizat un material despre situația dezastruasă în care se află Buzăul. Pe lângă zonele care sunt un adevărat focar de infecție și un pericol pentru sănătatea locuitorilor, au fost surprinse și câteva imagini, care prezintă situația actuală cu care se confruntă Iazul Morilor.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *