Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), reactioneaza in timpul conferintei consacrata alegerii noii conduceri a organizatiei partidului din Bucuresti, la Sala Dalles, luni 16 decembrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

România a ajuns să fie condusă de analfabeți cu diplome precum liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a devenit cunoscut opiniei publice prin declarațiile sale aberante demne de un elev de clasa a 4-a care nu prea a trecut pe la școală. Nici la limba română, Marcel Ciolacu nu stă foarte bine. Aici se întrece cu premierul Ciucă, un alt analfabet cu multe diplome.

Marcel Ciolacu s-a născut pe 28 noiembrie 1967 în Buzău. Marcel Ciolacu încasează pensie de revoluționar, dar la revoluție el ar fi fost sub plapumă la Buzău, de aici rezultând și dosarul penal de la DNA.

Marcel Ciolacu nu a muncit nicăieri până la 29 de ani, fiind cunoscut ca covrigarul din Piața Mare de la Buzău, prin natura afacerilor de familie, însă de atunci a muncit doar la stat. Mai bine spus, a trăit pe banii românilor.

Studiile lui Ciolacu, covrigarul de Buzău

În CV-ul afișat pe site-ul Camerei Deputaților, Ciolacu a absolvit în 1995 Facultatea de Drept a universității Ecologice din București. La câteva luni distanță după ce Ciolacu a absolvit facultatea, aceasta a fost acreditată, studiile lui Ciolacu rezultând cu zero.

Între anii 2008 și 2009, liderul PSD a urmat un curs de perfecționare în domeniul Securității și Apărării Naționale la Colegiul Național de Apărare din București, catalogat de presă drept fabrică de diplome pentru politicieni, dar nu a reușit să-l termine, fiind dat afară de la cursuri.

Ca să nu rămână un nimeni în drum ca orice analfabet din politica românească, Marcel Ciolacu a ales SNSPA pentru a primi o diplomă la plic.

Între anii 2010 și 2012, Ciolacu a studia un masterat în domeniul Managementul Sectorului Public la SNSPA.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “Cine este cu adevărat Marcel Ciolacu? S-a ales cu DOSAR PENAL la DNA pentru pensia de revoluționar”
  1. Ciumpalacu…asta e un retardat…dar în actuala Românie….unde analfabeții sunt în frunte…Ciumpalacu…este în top..

    Sa-l fută câinii…

  2. As întreba pe toți șefii PSD-isti: Nastase, Iliescu, Dragnea, inclusiv pe covrigarul de Buzau, TARA noastră unde e? TARA noastră ce-ați făcut cu ea? Poate aude DNA. Macar in al 13-le-a ceas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *