Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost chemat de DNA să fie audiat, mâine, în calitate de martor, în dosarul predecesorului său Adrian Chesnoiu.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astăzi, la Digi24, că nu dorește să facă niciun fel de declarație pe tema chemării sale la DNA în calitate de martor. „Orice intrebare pe aceasta tema nu are raspuns de la ministrul Agriculturii. Ne pierdem timpul. Va dau raspuns la orice intrebare pe domeniul agriculturii, oricand, la orice ora. Va rog sa intram in acest dialog, altminteri…”, a spus Daea.

Într-una din interceptările procurorilor, Adrian Chesnoiu îi cere unui membru al comisiei de concurs să îl ajute pe un cunoscut al lui Petre Daea. De asemenea, discuțiile scot la iveală și că fostul ministru Chesnoiu îi cere persoanei care a  denunțat faptele la DNA să nu le dea candidaților subiectele integral, ca să nu ajungă „la televizor”. 

Denunţător: (…)  Ăăă, urmează ăla…Luchianca sau a lu’ Daea, al cui o fi. La cercetare.

Adrian Chesnoiu: Da.

Denunţător: (…) Mai urmează…Ăsta-i pe 10.

Adrian Chesnoiu: Când i-l scoţi?

Denunţător: (…) Termenul …este pe 10. E …

Adrian Chesnoiu: 10 mai.

Denunţător: (…) Se termină perioada de înscriere.

Adrian Chesnoiu: (vorbeşte în şoaptă) (neinteligibil): Nu le dăm subiectele, să faceţi dintr-o lege. După, să-i faci nişte articole, ce i le …noi i le dăm. Articole. Oricum (neinteleigibil) nu subiecte scrii. Adică daţi-le două, trei foi. Nu …o lege! Să-nveţe-n …!

Denunţător: (…) Îhî. Da, dacă….

Adrian Chesnoiu (vorbeşte în şoaptă): Şi tu faci subiecte. Subiectul (neinteligibil), din …O.G. 58, articolul 500 – 530.

Denunţător: (…) (neinteligibil) pe articole. Pe Secţiuni. (neinteligibil)

Adrian Chesnoiu(vorbeşte în şoaptă): Pentru că ăştia-s dobitoci! Dacă le dai alea…ia 10! Nu să facă…Ia 10! Nu vreau 10-le!….Crede-mă că-i ştiu cât de proşti sunt. Ne trezim …la televizor!

(sursa: referat DNA / G4Media)

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Petre Daea va fi audiat la DNA în dosarul de corupție al lui Adrian Chesnoiu: ”O pilă” a lui ”Nea Petrică” a fost ajutată să se angajeze ilegal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *