S-au dus vremurile când PSD-ul plătea presa să fie pupat în dos. Așa cum Pro România are traseiști pesediști, aceștia au acaparat toată presa de la Buzău.

Contracte groasolane, de la partid, să fie linși sub codiță. Nu vă e rușine, bă?

În timp ce Garda de Mediu Buzău, nu dispune de un birou special pentru realații cu presa, această instituție fiind în subordinea Prefecturii Buzău, comunicatele gărzii de mediu vin pe linie de partid, nu oricine primește un comunicat de presă de la ”zgarda” de mediu, doar presa cumpărată de ”Pro PSD”, ups, scuzați-mă mon cher, Pro România filiala de la Buzău.

Sub titlul de ,,PROFIL DE INVESTIGATOARE”, ”Ichimeasa” este linsă și pupată în dos de ”marii” jurnaliști de la Buzău.

De la ziare și cotidiane, la presa online, jurnaliștii de la Buzău, sunt la coamandă când vine vorba de money, ca pe vremea lui nea Nicu, atunci când presa era controlată și cenzurată.

După părerea mea, Carmen Ichim a fost cel mai ”pupat” și ”lins în dos” politician buzoian de la începutul anului și până în prezent.

Potrivit buzoienii.ro, în luna Ianuarie, Carmen Ichim anunțase că va deveni membră PSD, cu carnet roșu de pesedistă, însă le-a dat ”țeapă” pesediștilor și a găsit un loc mai călduros la Pro România, acolo unde are mai multe șanse la o funcție, respectiv, șef la CJ.

Mafia PSD/Fostul șef al SIPI Buzău, pensie de peste 100 de milioane pe lună! Este consilier personal al primarului din Mărăcineni! Madam Ichim, pusă de PSD prefect de Buzău, scrie comisarul.ro.

Declarația de avere a prefectului de Buzău, Carmen Ichim:

Declarația de avere a consilierului personal al primarului din Mărăcineni , Marius Valentin Ichim:

Despre Marius Valentin Ichim, presa locală a scris în 2016 că se pensionează și renunță la funcția de șef al SIPI Buzău(serviciul de protecție internă al MAI) pentru a fi numit de primarul PSD de Buzău în funcția de șef al Poliției Locale. N-a mai fost numit. În schimb, a ajuns consilier personal al primarului comunei Mărăcineni. De unde a încasat, în 2018, un salariu de 49.000 lei. Pe lângă pensia de cardru militar în valoare de 130.536 lei. Adică peste 100 de milioane lei vechi pe lună!

Soția sa, Adriana Carmen Ichim, a fost numită de PSD prefect de Buzău, în anul 2017. 

Soții Ichim sunt considerați oamenii de casă ai actualului șef al Camerei Deputaților și al președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Sursă: comisarul.ro

Carmen Ichim influențe și interese obscure cu o societate din Zona Industrială?!

Timp de aproximativ 10 ani, pe vremea când Carmen Ichim era la început de carieră, și lucra pe același post, șef al Gărzii de Mediu Buzău, în Zona Industrială funcționa un crematoriu ce incinera animale moarte, la mai puțin de 100 de metri de cartierul buzoian Mihai Viteazul, locuitorii erau nevoiți să se baricadeze în locuințe datorită disconfortului olfactiv.

La un moment dat, doi locuitori au făcut demersuri pentru a trimite sesizări și o solicitare la Garda de Mediu Buzău. Pe vremea când tanti Ichim avea influențe de partid, aceasta făcea pe dracu-n patru și se mușamaliza taraba?! Șefa ”zgărzii” de mediu a primit sesizările și a solicitat celor doi buzoieni și o petiție cu un număr foarte mare de semnături, nu a fost problemă, locuitorii au luat act, s-au mobilizat și au strâns semnăturile, însă după ce au mers la sediu Gărzii de Mediu Buzău, ”Ichimeasa” le-a dat de înțeles că nu mai este nevoie de acea petiție și că nu trebuie înregistrată deoarece s-au autosesizat.

Au trecut ani și ani, iar problema persista, ba chiar locuitorii o ”înjurau” pe Ichim, ori de câte ori în cartierul Mihai Viteazul, exista un disconfort olfactiv din pricina crematorului. Problema s-a rezolvat cu greu, în 2017, când ”revoluționarul” Toma și vicele Apostu, au închis ”taraba” crematoriului.

Tanti Ichim, nici apa Buzăului ne te mai spală!

”Zdrențele” politice vor ajunge acolo unde le este locul, la subsol!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *