Ziua de cinstire a Sfinților Împărați, Constantin și Elena, coincide cu Ziua Poliției Locale.

Astăzi îi cinstim pe polițiștii în uniformă neagră, care își aduc beneficiul la bunul mers al comunităților locale, aflându-se în prima linie a luptei cu faptele antisociale și actele de delicvență.

Poliția Locală a Municipiului Buzău reprezintă una dintre cele mai de încredere instituții din orașul nostru, iar acest lucru reiese din profesionalismul și eficiența cu care lucrătorii de poliție locală își exercită atribuțiile de serviciu în fiecare zi.

Perioada de stare de urgență, care a fost decretată pe teritoriul României, în perioada 14 martie – 15 mai 2020 a reprezentat o provocare pe care Poliția Locală a trecut-o cu brio, polițiștii locali buzoieni aflându-se la datorie, alături de Poliție, Jandarmerie și Armată, pentru asigurarea respectării măsurilor impuse de lege.

Indiferent dacă acești oameni sunt iubiți sau nu, ei își fac datoria!
Sunt în stradă până la 65 de ani!

Își lasă familia acasă de sărbători sau în weekend-uri ca într-o zi normala de lucru.

De ziua lor, transmitem un mesaj de felicitare și apreciere tuturor lucrătorilor de poliție locală din Buzău, precum și din întreaga țară.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *