Dora Gaitanovici, finalistă în cadrul concursului Vocea României 2018, a revenit cu un nou single. Intitulată „Doar eu”, melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol. Clipul este filmat la Buzău.

În noua piesă, Dora surprinde publicul cu o nouă valență, aptitudinea de a cânta la flaut. Compusă pentru prima oară când Dora avea vârsta de 14 ani, „Doar eu” capătă acum o formă finală și este prezentată publicului. Melodia are versurile scrise de Dora Gaitanovici și compoziția muzicală este semnată tot de artistă alături de Alfred Vasilescu.

Clipul este regizat de Codruț Bulfan, după un concept al tinerei artiste și o surprinde pe Dora într-un cadru idilic, la apus, printre cadre filmate în oraşul său natal, Buzău, scoțând la suprafață şi latura ei actoricească.

„<<Doar eu>> este cântecul care mă definește! Am pus în el pasiunea pentru frumos, pentru artă, pentru muzică și pentru viață…L-am conturat la 14 ani, l-am cântat cu drag în prima lui formă, acum a venit vremea să îi pun haine noi, pentru că între timp… ne-am schimbat!”, a declarat Dora. 

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București.

La începutul acestui an, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul. Primele piese lansate oficial sunt „El nu mă vrea”, „Colț de lună” și „Eu te las” (în colaborare cu What’s UP).

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *