Primăria Buzău a dat prin atribuție prin achiziție directă firmei SC OVAL GREEN PUBLISHING SRL (administrată de Alfred Vasilescu) un contract în valoare de 27.241 EURO.

Achiziția publică poate fi atribuit prin licitație deschisă sau restrânsă, indiferent de valorea estimată a acestuia. Cererea de oferte poate fi aplicată și pentru atribuirea contractelor de achiziție publică a căror valoare estimată se află sub pragul de 5000 euro.

Art. 43.

(1) Autoritatea contractantă are dreptul de a achiziționa direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mică decât pragurile valorice prevăzute la art. 7 alin. (5) din Lege.

(5) În situația în care achiziția directă se realizează în conformitate cu prevederile art. 43 alin. (3), autoritatea contractantă transmite în SEAP o notificare cu privire la achiziția directă a cărei valoare depășește 13.000 lei, fără TVA, în cel mult 10 zile de la data primirii documentului justificativ ce stă la baza achiziției realizate.

Sursă: lege5.ro

”Toma și prietenii”

Primarul municipiului Buzău – Constantin Toma, are un stil comunist de a-și alege firmele prietene, fără niciun criteriu.

Vezi FOTO mai jos, achiziției directă din sistemul de achizitii publice (SEAP).

DENUMIRE ACHIZIȚIE

Organizarea evenimentelor Sărbători de iarnă la Buzău 2019-Târgul de Crăciun, Revelion, Orășelul Copiilor.

Ofertant: SC OVAL GREEN PUBLISHING SRL .

Valoare estimata

130.000,00  RON (27.241,10  EUR)

Valoare cumparare directa

130.000,00  RON (27.241,10  EUR)

Data de raspuns a ofertantului

26.11.2019 14:53

Data de raspuns a autoritatii contractante

26.11.2019 14:54

Servicii de campanii de publicitateNUMAR DE REFERINTA: 003
PRET DE CATALOG: 135.000,00  RON / Unitate de masura
UNITATE DE MASURA: bucata
COD SI DENUMIRE CPV: 79341400-0 Servicii de campanii de publicitate (Rev.2)
DESCRIERE: Servicii de conceptie si elaborare a campaniei integrate de promovare; servicii de design publicitar specializat; servicii de editare a materialelor publicitare; servicii de productie video si audio; servicii de promovare a productiilor în mediul online; servicii de reprezentare media; servicii de activitati fotografice si videografice; Elaborarea conceptiei campaniei de promovare: scop, obiective, analiza de oportunitate, analiza SWOT; strategia de comunicare; public tinta; concept; identitate de brand; identitate vizuala si auditiva; teme si mesaje cheie; mesaje de evitat, campania ATL; campania BTL; panotaj si afisaj; campania de PR; structura si matricea de productie; pretestare produse; tactici de promovare; calendarul campaniei; media planul: planul de productie publicitara; monitorizare, evaluare, raportare posteveniment si recomandari catre beneficiar. Elaborarea identitatii vizuale si auditive de eveniment (denumire, logo, slogan. Machetare produse publicitare (bannere, afise, pliante, steaguri, inserturi de presa, bannere online) productie videoclipuri si spoturi audio, servicii de copywriting si creare de continut media, amenajare ornamentală săli de spectacole, servicii de publicitate îmbarcată, activitati de creatie artistica si de cumparare de publicitate, o gamă largă de produse publicitare print și manufacturate (baloane, stegulețe, cocarde) minimum 1000 buc./ produs, achiziție media.

Cine este Alfred Vasilescu?

”Alfredino” un ”sifonar” al banilor publici.

Comandor aviator (r.) doctor.Este considerat unul dintre cei mai buni experți militari romani in domeniul operatiunilor psihologice si informationale, razboiul hibrid, comunicari strategice, operatiilor media, targetingului, inducerii in eroare, coperarii civili-militari, relatiilor militare internationale, tingului poltic si electoral.

Dupa trecerea in rezerva, in anul 2016, Alfred Vasilescu a revenit în Buzău unde a pus bazele SC Green Oval Publishing SRL, firma de succes in activitatea de consultanta politică, comunicare, advertising, editare, media și organizării de evenimente.

Unii prieteni îl alintă sub pseudonimul ,,creierul lui Toma”.

Alfred Vasilescu participa alături de primarul C-tin Toma la toate evenimentele de iz istoric sau cultural.

Întrebare de 10 puncte pentru primarul, C-tin Toma:

De ce ați favorizat firma domnului Alfred?

Canidatul PMP, la Primăria Municipiului Buzău, Constantin Florescu, a publicat în exclusivitate ilegalitățile constatate de Curtea de Conturi.

Constantin Florescu este un membru foarte respectat al comunității buzoiene, cunoscut pentru cariera sa în justiție, dar și pentru corectitudinea cu care abordează problemele societății, integritatea cu care tratează respectarea legii în administrație și deținerea tuturor calităților necesare unui primar care poate oferi cetățenilor garanția că bugetul public este folosit eficient, exclusiv în interesul comunității.

𝗖𝗔𝗭 𝗖𝗟𝗔𝗥 𝗗𝗘 𝗦𝗜𝗙𝗢𝗡𝗔𝗥𝗘 𝗔 𝗕𝗔𝗡𝗨𝗟𝗨𝗜 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖

Că primarul Buzăului nu este interesat de oameni, de dumneavoastră, cetățenii orașului, ci este interesat de buzunarul propriu, sunt constatările și concluziile Raportului de Audit financiar al Curții de Conturi – Camera de Conturi Buzău, din care rezultă că în anul 2019, primarul, în calitate de ordonator principal de credite, a comis fapte nelegale și a prejudiciat bugetul local cu suma de 4.047.293 lei (peste 40 de miliarde, ca să fiu înțeles cum trebuie).
Voi prezenta în detaliu ce sume a cheltuit nelegal actuala administrație din bugetul local, compus din taxele și impozitele plătite de dumneavoastră, dragi buzoieni.
Pentru început, este foarte interesant cazul societății OVAL GREEN PUBLISHING SRL, o adevărată servietă pentru actualul primar, având în vedere că majoritatea evenimentelor extrem de costisitoare organizate de Toma sunt încredințate acestei societăți.
Reține atenția episodul Sărbătorilor de Iarnă de la Buzău, organizate în 2018. Suma de 154.284 de lei a fost plătită cu titlu de servicii pentru organizarea de evenimente (Sărbători de Iarnă Buzău 2018) către OVAL GREEN PUBLISHING SRL, deși aceeași sumă a fost plătită și din bugetul Centrului Cultural Marghiloman pentru același eveniment! Din documentele prezentate de acesta firmă nu rezultă că au fost prestate servicii de organizare evenimente Sărbători de iarnă Buzau 2018, ci de fapt servicii de publicitate fără legătură cu aceste evenimente (filele 18-23 din Raportul de audit financiar).
Un alt exemplu: suma de 191.590 lei, acordată din bugetul local pentru organizarea Drăgăicii în 2018 a fost subcontractată de societatea municipalității, S.C. TÂRGURI ȘI OBOARE către… OVAL GREEN PUBLISHING SRL, cu titlu de servicii de promovare.
Din datele deschise existente despre firma OVAL GREEN PUBLISHING se poate constata foarte ușor profilul clasic al unei căpușe branșate la banii publici. Înființată în anul 2013, societatea nu a avut nici cifră de afaceri, nici profit, până la apariția pe firmament a lui Constantin Toma, ca primar al Buzăului. De la 0 (ZERO) lei, cifra de afaceri a societății patronate de un prieten foarte bun al primarului zboară la 657.677 lei în 2017, 2.199.022 (!!!) lei în 2018 și 1.513.488 lei în 2019. Zeci de miliarde din banii buzoienilor dați pe publicitate unei firme de casă a primarului. Este un caz-definiție pentru cum se sifonează banii publici în România.
Datele acestea apar într-un document oficial al Statului Român. Din nefericire, nu am auzit nicio reacție din partea instituțiilor judiciare ale Statului. Mă tem că, așa cum se întâmplă deseori la noi, reacția procurorilor va fi tardivă. Însă eu, în calitate de cetățean și de candidat la Primăria Buzău, am obligația să aduc la cunoștința alegătorilor aceste dovezi ale unei realități grave: banii publici au devenit ținta atenției unui om care, în goana după acoperirea datoriilor imense pe care le are la bănci, își folosește firmele-paravan pentru a căpușa bugetul public. VA CONTINUA.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *