Fostul deputat Adrian Mocanu a fost desemnat președinte interimar al organizației județene a Partidului Național Liberal (PNL), în urma demisiei surprinzătoare a deputatului Gabriel Avramescu.

Această mutare politică are un impact semnificativ asupra peisajului politic local, în contextul în care se anunță o încercare de coalizare a partidelor de dreapta în lupta împotriva PSD-ului.

Adrian Mocanu, cunoscut pentru parcursul său complex de traseism politic, adaugă acum un nou episod la lista sa lungă de afilieri partizane: PSD-UNPR-PSD-PSRo-PMP-ALDE-PMP-AUR. De asemenea, el a fost implicat anterior, alături de fostul senator Ion Vasile, într-o încercare de preluare a conducerii organizației județene a PNL înaintea alegerilor locale din 2016.În interiorul partidului, se vehiculează informații despre intenția de a realiza o alianță solidă între partidele de dreapta la nivel local, cu scopul declarat de a contracara influența PSD-ului în Buzău.

Demisia lui Avramescu și Pufu pare să fie parte a acestui efort mai amplu, iar numirea lui Mocanu în fruntea organizației PNL ar putea marca un moment crucial în strategia de consolidare a opoziției locale.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Adrian Mocanu este noul președinte al PNL Buzău”
  1. “… ar putea marca un moment crucial în strategia de consolidare a opoziției locale.”?! Ceea ce s-a întâmplat și ce a făcut domnul Avramescu renunțând de bună voie și acceptând o răsplată ,o funcție bine plătită pentru asta în interes personal, este un moment crucial de destructurare a unui partid istoric, începând cu Buzăul. Vor pleca și ultimii dintre liberalii autentici. Ultimul partid istoric va dispărea.😢”Blestemul României ar fi ca după 20-25 de ani F.S.N. să se afle și la stãnga și la dreaptea eșicherului politic”- Corneliu Coposu

  2. PeneLeu’ si-a luat porc inainte de Craciun, ce dragut!
    Daca acest frumos exemplar de Mangalita va fi candidatul PeNeLe la locale e bine rau, nu alta.
    E trist rau de tot ca Buzaul e cedat catre Toma si gasca lui de praduitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *