Este informația momentului la Buzău. Adrian Mocanu nu mai are ce căuta în sediul AUR Buzău. Cu toate această, în această dimineață oamenii lui Mocanu au cărat mai multe documente și elemente de mobilier din sediul partidului. Marius Ichim, inspectorul lui George Simion.

Astăzi, a fost o zi neagră pentru fostul deputat PMP – Adrian Mocanu, asta după ce a aflat că nu mai are ce căuta în sediul partidului, după ce mai mulți membrii s-au împotrivit venirii acestuia.

Deputatul AUR de Galați – Sorin-Titus Muncaciu, a susținut în conferința de presă că deputatul Mocanu se perindă prin sediul partidului, însă acesta nu deține nicio calitate de membru. Mai mult de atât, acesta a mai menționat că oricare membru al altui partid care vrea să se înscrie în AUR este bine venit dacă intențiile sunt împotriva PSD, însă pe persoană fizică, nu venirea prin alianță sau printr-un grup.

Echipa lui Mocanu expulzată din sediul AUR Buzău

Astăzi, mai mulți oameni din gașca lui Adrian Mocanu au fost prezenți la sediul AUR încă de la primele ore ale dimineții pentru a căra mai multe piese de mobilier, un LCD, o imprimantă și mai multe documente, după ce fostul deputat a primit un ultimatum de la George Simion și de la conducerea partidului AUR.

Tonomatul proxenetului condamnat de la sediul AUR Buzău

Inclusiv tonomatul de cafea al unui fost proxenet a fost luat, asta după ce fostul deputat Mocanu a fost surprins zilele trecute cum ieșea din sediul partidului pentru a băga banii în aparatul de cafea, chiar dacă acesta era adus special pentru AUR Buzău.

Narcis Moraru este patronul a mai multe tonomate de cafea din Buzău și fratele fostului președinte USR – Mihai Răzvan Moraru.

Ieri, la conferința de presă, tonomatul de cafea se afla chiar în sediul AUR Buzău, cel mai probabil pentru ca deputatul să nu se mai deplaseze până afară pentru a mai achiziționa cafea.

Nu trebui exclus că aparatul de cafea a stat săptămâni bune pe domeniul public fără a deține autorizație și fără a plăti vreun leu la bugetul Primăriei Buzău, spun surse din Primăria Buzău.

Fiul lui Ichim în inspecție la AUR Buzău

Ulterior, secretarul general al AUR – Silviu Titus Păunescu ar fi delegat două persoane, printre care și Marius Ichim(fiul directoare Carmen Ichim de la Garda de Mediu), pentru a verifica dacă oamenii lui Mocanu nu au luat mai multe decât au adus. În prezent, Marius Ichim ocupă funcția de președinte al AUR București.

Până în jurul orei 13:45, Mocanu s-a aflat în sediul AUR alături de mai multe persoane influente.

De menționat faptul că finul familiei Mocanu, președintele AUR Buzău, Vișan Cătălin a lipsit de la mutarea PMP din sediul AUR, pentru că se afla în concediu în Ungaria.

Totuși, Vișan Cătălin rămâne neclintit din funcția de președinte al AUR Buzău, chiar dacă nu și-a îndeplinit promisiunea de a înființa filiale AUR în tot județul Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *