Polițiștii buzoieni acționează în perioada 16 – 22 septembrie în cadrul unui proiect prin care doresc să crească gradul de conștientizare a tuturor categoriilor de participanți la trafic cu privire la riscurile reprezentate de nerespectarea normelor rutirere pentru ca aceștia să adopte o conduită responsabilă atunci când se deplasează pe drumurile publice. Proiectul se numește „Roadpol Safety Days”, având motto-ul „Stay alive and save lives” (n.r. – „Rămâi în viață și salvează vieți”).

Totodată, polițiștii rutieri au fost și astăzi alături de participanții la trafic și au purtat discuții pentru conștientizarea importanței respectării normelor rutiere, în special cele cu privire la: neadaptarea vitezei la condițiile de drum, nepăstrarea distanței între vehicule, conducerea sub influența alcoolului, oboseala la volan, utilizarea telefonului mobil, precum și portul centurii de siguranță, în vederea atingerii obiectivului propus, respectiv reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au înaintat conducătorilor auto în vederea completării Angajamentul meu pentru zilele siguranței ROADPOL.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *