Cel mai puternic partid al țării susține din umbră un candidat cu grave probleme de imagine: Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești-Siret, din județul Iași, a recunoscut în instanță că a întreținut relații sexuale cu două fete minore, pe care un proxenet i le-a adus chiar în sediul primăriei.

Butnariu se află la al patrulea mandat și în ultimii 16 ani a adus multe voturi pentru partid, devenind un om influent în PNL Iași: în 2016 a candidat la parlamentare și spera la un post de ministru.

La începutul anului, când a izbucnit scandalul sexual, Butnariu a fost exclus din PNL și însuși premierul Orban a promis că liberalii vor avea un alt candidat la locale în comuna Mogoșești-Siret. Opt luni mai târziu, Butnariu s-a înscris în cursă ca independent, dar toate indiciile arată că este susținut de liberali: afișele lui folosesc culorile PNL și sunt tipărite la aceeași firmă, iar PNL-iștii nu și-au mai pus candidat în comună, pentru a nu-l încurca pe Butnariu. Acesta le citește angajaților din primărie mesaje de susținere primite din partea liderilor PNL.

SURSA – RECORDER

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *