Poți evita realitatea, însă nu poți evita consecințele evitării acesteia. Zvonurile, precum cele că cei mici sunt imuni la Covid-19 sunt sparte azi. Acest lucru este demonstrat un copil în vârstă de 8 ani, infestat cu Covid-19. Originar din Buzău, acesta se află acum la secția de terapie intensivă din București.

În urmă cu o săptămână, cel mic a trecut pe la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Buzău cu dureri de cap și febră. La momentul respectiv, medicii suspectau că ar fi vorba de meningoencefalită. Din cauza stării grave, acesta a fost trimis la spitalul Victor Gomoiu din București.

O dată ajuns acolo, i s-a mai efectuat odată testul de covid-19. Rezultatul testului în București a fost diferit de cel efectuat în Buzău. Cel efectuat în București, atestă că micul pacient suferă de Covid-19. Copilul este într-o stare stabilă, nu este intubat sau ventilat mecanic, însă boala i-ar fi afectat plămânii.

În urma infectării cu Covid-19, acesta a dezvoltat și un sindromul inflamator multisistem. Din acest motiv, copilul a fost transferat la Terapie Intensivă. Acest caz este unic în România, dar este întâlnit în țări precum Marea Britanie și SUA.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *