RAPID SUPER SERVICE

Ion Viorel e numele lui. Fost jucător de fotbal, acesta s-a remarcat prin driblingul său în mare viteză. Tot în mare viteză a driblat și prin următoarele partide, în ordinea numerelor de pe tricou: PD – PSD – PER – PSRO – PMP – ALDE, potrivit jurnalistului Sebastian Adrian Silvestru (liberinbuzau.ro).

„Vioară” a schimbat echipa!

Foto: reporterbuzoian.ro

,,Vioară” nu și-a schimbat echipa de fotbal, ci echipa politică. Un politician traseist pe premiza ”Mocanilor”.

Ion Viorel nu este străin de politică ori administrația publică, el fiind deja la cel de-al doilea mandat de consilier municipal. Oportunitatea de a-și duce la bun sfârșit planurile pentru dezvoltarea comunității și nevoia de a fi într-un partid care să reprezinte cu adevărat vocea cetățenilor, au fost cele mai importante aspecte care l-au convins pe Ion Viorel să ia acestă decizie, informează reporterbuzoian.ro .

Vioară își schimbă partidele ca pe șosete.

Foto: agorauzau.ro

Consilierul local Ion Viorel, cel mai nou membru al PMP Buzău

Ion Viorel, una dintre figurile emblematice ale judeţului Buzău s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară. Începând cu 21 ianurie a.c., PMP Filiala Judeţeană Buzău este mândră să anunţe oficial faptul că Ion Viorel este membru al partidului nostru. Una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale fotbalului buzoian şi nu numai, vine alături de noi cu o largă experienţă în administraţia publică, informeză agorabuzau.ro.

În anul 2016, a candidat la Primăria Municipiului Buzău din partea PSRO

Foto: Ion VIorel și Mircea Geoană.

”Mafia pariurilor” de la Buzău

Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău, prima echipă din România anchetată oficial pentru implicare într-un scandal de meciuri trucate, a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre felul în care merg lucrurile la formaţia de ale cărei destine se ocupă. Bănuită de FRF că ar face parte dintr-un mecanism transfrontalier care se ocupă cu trucarea meciurilor de fotbal, Gloria Buzău a devenit, la finalul anului 2015, prima echipă din România anchetată pentru asemenea practici, iar antrenorul Ion Viorel a fost indicat drept unul dintre creierii din spatele grupării care ar fi trucat mai multe meciuri din Liga 2, dar şi partide amicale din stagiile de pregătire, informează arenabuzoiană.ro .

MAFIA PARIURILOR | Antrenorul Gloriei Buzău se ferea și de directorul sportiv: „Nu aveam voie la ședințe”. Discuțiile despre blaturi se purtau cu jucătorii pe gazon sau la dușuri, cu robinetele deschise potrivit prosport.ro, articol publicat în 02 Nov. 2015 .

Ce strigă un antrenor când marchează echipa lui: „Romică, ne-am nenorocit!”. Mecanismul cutremurător al mafiei transfrontaliere a pariurilor, subiectul primei anchete oficiale FRF, care începe luni. Lista blaturilor e uriașă, tot campionatul – compromis, potrivit prosport.ro, articol publicat în 02 Nov. 2015.

Sursa citata scrie ca întreg campionatul din anul 2014 – 2015, din cadrul Ligii a 2-a fost viciat în urma meciurilor aranjate.

Iar principali vinovați ar fi fost cei de la formația Gloria Buzau, în special antrenorul Ion Viorel și președintele Dan Tulpan.

Iata partidele despre care sursa citata sustine ca ar fi fost viciate de mafia pariurilor:

Etapa 2, 6 septembrie 2014: Academica Arges – Gloria Buzau 3-0
Etapa 4, 20 septembrie 2014: ACS Berceni – Gloria Buzau 4-2
Etapa 5, 27 septembrie 2014: Farul Constanta – Gloria Buzau 4-0
Etapa 14, 22 noiembrie 2014: FC Voluntari – Gloria Buzau 5-1
Etapa 15, 29 noiembrie 2014: Gloria Buzau – ACS Berceni 7-1
Play-off, 18 aprilie 2015: FC Voluntari – Gloria Buzau 5-2
Play-off, 2 mai 2015: CF Braila – Gloria Buzau 3-2
Play-off, 15 mai 2015: SC Bacau – Gloria Buzau 4-0
Play-off, 27 mai 2015: Academica Arges – Gloria Buzau 5-1
Play-off, 30 mai 2015: Gloria Buzau – Rapid CFR Suceava 1-3

Din cate se pare, metodele de trucare erau diverse, de la scor exact pana la număr de goluri înscrise sau jucători eliminați.

„Vioară” a candidat pe listele Partidului Ecologist la un loc în Camera Deputaților în 2012.

Ion Viorel (centru), principalul acuzat în actele ajunse la Comisia de Disciplină. În 2012, „Vioară” a candidat pe listele Partidului Ecologist la un loc în Camera Deputaților. FOTO: Mediafax

Foto timeline: adevarul.ro

Informații/drept la replică stiripesursebz@gmail.com .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *