Viitor primar din județul Buzău, ”haiduc” în noul videoclip al lui El Nino și F.Charm

Noul videoclip al melodiei “7 văi și o vale”, interpretat de El Nino și F. Charm, a captat atenția publicului nu doar prin ritmul și versurile sale, ci și prin conexiunile interesante cu județul Buzău. Lansat cu aproape 24 de ore în urmă și având deja peste 79.000 de vizualizări, videoclipul a fost filmat pe Valea Buzăului, în zonele pitorești Măgura, Ciolanu și Pârscov, oferind o imagine idilică a regiunii.

Regia videoclipului este semnată de buzoianul Alexandru Petcu, cunoscut interpret de muzică populară în trecut, care și-a îndreptat atenția către regie în industria muzicală. Cu această ocazie, el a reușit să surprindă frumusețea naturală a Buzăului și să o aducă în atenția unui public mai larg.

Unul dintre aspectele remarcabile ale videoclipului este apariția lui Andrei Oprina, un tânăr localnic din Ulmeni, care a interpretat rolul unui haiduc. Această prezență a adus un plus de autenticitate și localism producției artistice, conectând-o și mai mult cu spiritul și peisajele județului Buzău.

Andrei Oprina, cunoscut pentru implicarea sa comunitară și pentru candidatura sa la funcția de primar al comunei Ulmeni acum patru ani, se pregătește acum pentru o nouă provocare în lumea politică. El va intra din nou în cursa pentru a deveni primul gospodar al comunității sale, iar apariția sa într-un videoclip de succes și conectat la rădăcinile sale locale îi poate oferi un impuls în această nouă etapă a carierei sale politice.

Videoclipul “7 văi și o vale” nu doar încântă auditiv, ci și aduce în prim-plan frumusețea și potențialul cultural și turistic al județului Buzău, evidențiind talentul și implicarea localnicilor săi în diferite domenii, de la artă și muzică până la politică și comunitate.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *