VIDEO | Un incendiu de vegetație a ars 10 hectare de pădure din Vintilă Vodă

Un incendiu de vegetaţie uscată, extins şi la litiera unei păduri de stejar din zona localităţii buzoiene Vintilă Vodă, a afectat o suprafaţă de 10 hectare. Incendiul se manifesta cu ardere violentă și dezvoltare rapidă, fapt ce a dus la suplimentarea forțelor, iar la misiune a participat un număr de 10 pompieri.

Incendiu Pădure Vintilă Vodă

În cursul ultimelor 72 ore, pompierii buzoieni au acționat pentru gestionarea a 52 situații de urgență, cea mai mare pondere fiind reprezentată de solicitările pentru intervenția echipajelor S.M.U.R.D., în număr de 33.În afara acestor situații, salvatorii au participat la 6 intervenții ce au presupus stingerea incendiilor și 13 alte misiuni.În data de 10.05.2020, în jurul orei 18:00, s-a primit un apel de urgență ce semnala un incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și litieră de pădure de stejar pe raza comunei Vintilă Vodă. Primele forțe ajunse la fața locului au constatat că, defapt, incendiul se manifesta cu ardere violentă și dezvoltare rapidă, fapt ce a dus la suplimentarea forțelor. La misiune au participat un număr de 10 pompieri, fiind afectată o suprafață de aproximativ 10 hectare.Din cercetarea la fața locului a rezultat faptul că cel mai probabil, incendiul a fost produs în urma acțiunii unor persoane iresponsabile.

Publicată de ISU Buzau pe Luni, 11 mai 2020

„În data de 10.05.2020, în jurul orei 18:00, s-a primit un apel de urgență ce semnalaun incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și litieră de pădure de stejar pe raza comunei Vintilă Vodă. Primele forțe ajunse la fața locului au constatat că, defapt, incendiul se manifesta cu ardere violentă și dezvoltare rapidă, fapt ce a dus la suplimentarea forțelor. La misiune au participat un număr de 10 pompieri, fiind afectată o suprafață de aproximativ 10 hectare. Din cercetarea la fața locului a rezultat faptul că cel mai probabil, incendiul a fost produs în urma acțiunii unor persoane iresponsabile”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *