Preşedintelui interimar al PSD, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.

Din cauza căldurii, a lipsei de oxigen din sală şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă, Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), se arată într-un comunicat al PSD.

„Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize”, a transmis PSD.

Lipotimia, cunoscută în termeni populari sub denumirea de leșin, apare în urma unei slabe vascularizări, deci și oxigenări, a creierului, care poate cauza pierderea partială a cunostintei.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *