În urma articolului publicat, ieri, autoritățile au luat măsurile aferente în această dimineață pentru prevenirea îmbulzelii din Piața Centrală.

,,La Buzău urgența este statul pe băncuță. În timp ce tinerii și-au pierdut locurile de muncă, pensionarii discută teme politice pe băncuță, în parc.. Citește articolul aici !

De necrezut, în urma articolului publicat pe website-ul nostru, autoritățile locale și administrația piețelor au luat act de cele semnalate, iar pentru a preveni îmbulzeala obișnuită din Piața Centrală, aceștia au decis să monteze efective formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, la intrarea în piață. Efectivele prezente la fața locului legitimează fiecare cetățean ce tranzitează zona și totodată accesul persoanelor în piață se face în grupuri mici, controlat. 

Cei mai mulți sunt persoane în vârstă care, cel mai probabil, ar fi vrut să-și cumpere produse alimentare din piață pentru masa de Paști.

(!)Pentru a se evita aglomerația și a da prioritate persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, alegeți să vă deplasați la piață în afara intervalul orar 11.00 – 13.00.

La această oră, Parcul Sfinții Îngeri era aproape gol, însă pensionarii și-au găsit alte băncuțe de realxare în zona Unirii Nord.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *