Un agent de poliție din municipiul Râmnicu Sărat, încadrat la postul de poliție din Valea Râmnicului, a mers alături de un tânăr de 19 ani pentru a întreține relații sexuale cu o escortă. Tânăra și-a chemat peștele, iar totul s-a sfârșit cu o plângere la poliție.

În primul rând, agentul de poliție este acuzat că, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, împreună cu un tânăr în vârstă de 19 ani, ar fi mers la Buzău să întrețină relații sexuale contra cost.

Deși ieșise din tură, polițistul a rămas îmbrăcat în uniformă, asta pentru a nu-i plăti serviciile prostituatei. Când femeia a ghicit intențiile polițistului, a chemat în ajutor doi bărbați, conform reporterbuzoian.ro.

Sosiți la fața locului, cei doi au observat că unul dintre „clienți” poartă uniformă și au alertat autoritățile. Oamenii legii au sosit în scurt timp și l-au testat pe colegul lor cu aparatul Drug-Test, rezultatul fiind pozitiv.

Încă nu se știe ce substanță a consumat bărbatul, însă este cert că ea face parte din categoria substanțelor cu efect psihotrop.

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agentul de poliție Cornelia Stroe pentru Șansa News.

În interiorul IPJ a fost deschisă o anchetă, iar în prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uzurpare de calități oficiale”. De asemenea, a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar.

Tânărul de 19 ani este din Valea Râmnicului, iar agentul de poliție, în vârstă de 36 de ani, locuiește în Râmnicu Sărat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *