Sursă: Gandul.ro

Bărbatul care l-a executat, în SUA, pe liderul clanului Sadoveanu, se lăuda pe site-urile de socializare cu banii și mașinle scumpe pe care le dobândise, numindu-i „sărăcii”, în timp ce se filma alături de mașini scumpe și pachete de bani. În același timp, noi detalii legate despre crima pe care a comis-o în plină stradă și natura relației pe care o avea cu bărbatul ucis, încep să iasă la suprafață.

Moartea lui Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a scos la suprafață o realitate necunoscută pentru publicul larg. Este vorba despre existența unor grupări românești, dezvoltate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, care prosperă în contextul în care autoritățile din această țară sunt concentrate pe anihilarea infracționalității violente.

Acesta a reușit să ajungă în SUA, la Los Angeles, unde s-ar fi asociat cu o grupare infracțională românească, formată din persoane pe care acesta le cunoștea, mai ales că bărbatul în vârstă de 42 de ani era fiul lui Ion Trandafir, considerat liderul temutului clan Sadoveanu, din Chitila.

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, pentru GÂNDUL.RO, că între grupul lui Alișor Sadoveanu și un bărbat originar din Buzău ar fi existat un conflict după ce acesta din urmă ar fi considerat că a fost păcălit cu aproximativ 200.000 de dolari.

Sursă: Gandul.ro

Criminalul a fost prins de anchetatorii americani

Ca urmare, buzoianul a decis să încheie neînțelegerile în stilul gangsterilor americani. În consecință, a scos pistolul și l-a împușcat pe Alișor, după care, potrivit unor martori, ar fi intenționat să-i omoare și pe prietenii acestuia. Totuși, bărbatul a decis să renunțe în ultimul moment și a fugit.

Primii care au ajuns la fața locului, au fost polițiștii americani, care l-au găsit pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. Agenții nu au stat pe gânduri și s-au apucat imediat să-i acorde primul ajutor.

Scenele dramatice au fost filmate de unul dintre martori, iar pe imagini se vede cum unul dintre polițiști îi face, cu putere, masaj cardiac.

Intervenția a avut efect, în condițiile în care băbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat.

Conform surselor citate, bărbatul din Buzău care l-a executat pe Sadoveanu a fost prins, ulterior, de poliția americană.

Sursă: Gandul.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *