Trafic blocat pe următoarele tronsoane de drum în județul Buzău:

– Pe DN2E85, între km. 68(lim.jud.Ialomita) și 78,în zona Caldarusanca, polei generalizat pe partea carosabilă. S-a luat măsură restricționarii traficului rutier, până la restabilirea viabilitatii părții carosabile. Traficul este redirecționat la acest moment pe ruta Buzău-Ploiesti.

Se circulĂ cu dificultate, din cauza poleiului format pe partea carosabilă, pe următoarele tronsoane de drum:

-DN2C- între Padina și Smeeni

-DJ 203 D – între Smeeni și Țintești.

Pe toate tronsoanele intervin utilaje.

VĂ RECOMANDĂM:

-conduceți prudent și adaptați permanent viteza de rulare la condițiile de drum!

-folosiți preponderent frâna de motor și nu bruscat comenzile autovehiculului!

-nu va angajați în depășiri,în condițiile meteorologice actuale, aceasta manevră prezentând un risc crescut!

-respectați indicațiile polițiștilor rutieri întâlniți în trafic!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN2E85 Urziceni – Buzău, localitatea Cotorca(jud. Buzău)circulația rutieră este întreruptă, după ce mai multe autotrenuri au derapat din cauza poleiului și au rămas imobilizate pe suprafața de rulare. Pentru a preveni producerea unor accidente a fost luată măsura restricționării traficului dinspre Buzău. Autovehiculele sunt oprite în localitatea Căldărușanca.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonele vizate, să circule cu viteză redusă, adaptată condițiilor unui carosabil umed, alunecos sau acoperit cu zăpadă sau polei să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să păstreze o distanţă suficient de mare între autovehicule pentru a putea opri în siguranţă dacă situația o impune, să utilizeze cu precădere frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând bruscarea comenzilor autovehiculului.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *