Într-un gest care a stârnit indignare în comunitatea locală, primarul Vasile Săcuiu(PSD) din Scorțoasa a fost acuzat că sacrifică interesele comunității în favoarea obținerii de voturi. Scandalul a izbucnit după ce s-a descoperit că aproximativ 800 de ore de muncă în folosul comunității au fost „transformate” în amenzi pentru unii localnici privilegiați.

Cu o atitudine care a șocat pe mulți, Săcuiu a preferat să „vândă” amenzi sub forma unor ore de muncă în folosul comunității, acestea devenind practic o monedă de schimb pentru voturi în viitoarele alegeri. Această decizie a primarului a creat un dezechilibru evident în comunitate, întrucât unii localnici au fost scutiți de munca aspră în folosul comunității, în timp ce alții au fost forțați să o suporte în întregime.

Felician Lăcătușu, unul dintre cei afectați, trebuia să execute 800 de ore de muncă în folosul comunității, însă acest lucru nu s-a întâmplat în realitate. În schimb, primarul Săcuiu a preferat să-și menajeze alegătorii fideli, ignorând cu desăvârșire nevoile reale ale comunității.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *