Mocanu Adrian, PNL Buzău: Angajament și speranță la Bălăceanu și C.A. Rosetti

Într-o zi dedicată marii sărbători creștine a Floriilor, președintele PNL Buzău, Mocanu Adrian, a ales să petreacă timp în mijlocul oamenilor, în localitățile Bălăceanu și C.A. Rosetti. Primind o primire călduroasă, el a ascultat îngrijorările și nevoile comunităților, angajându-se să le rezolve.

La Bălăceanu, oamenii au exprimat nemulțumiri legate de lucrările fără noimă și de lipsa condițiilor sigure de circulație. În replică, Mocanu Adrian a promis amenajarea trotuarelor și rezolvarea problemei câinilor vagabonzi, precum și a lipsei unei mori esențiale într-o comunitate agricolă. Încrederea în viitorul primar liberal, Ion Manea Mirel, este mare.

În paralel, la C.A. Rosetti, candidatul PNL Buzău, Marian Tarău, a organizat un mini-turneu de fotbal, aducând împreună tinerii din întreaga comună, alături de cei mai în vârstă. Prin implicarea sa, Tarău a câștigat susținerea localnicilor, care promit să-i acorde votul pe 9 iunie.

Această zi plină de interacțiune și angajament a fost apreciată de comunități, arătând că PNL Buzău este prezent și dedicat rezolvării problemelor locale. Angajamentul continuă, iar prioritățile oamenilor rămân în centrul acțiunilor partidului.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *