Primăria Comunei Cozieni a achizționat saci de gunoi de aproape 10 ori mai scumpi decât prețul real.

Pe SEAP(Sitemul Electronic de Achizții Publice), a apărut zilele trecute o achiziție de 9 role a 10 saci 120 l verzi, în valoare totală 1.247,90 LEI(252,34  EURO).

Pe website-ul online al magazinului Brico Depot, achiziționarea a 9 role de saci de gunoi valorează doar 148,50 LEI.

L-am „deranjat” pe edil cu un telefon, pentru aflarea situației, însă și-a ieșit din pepeni.

,,Stați liniștit, duminica nu mă întrebați de saci de gunoi. Prețul astronomic nu este prețul ăsta, e prețul de la Brico. Brico nu are cum să vândă la prețul ăsta astronomic. Nici nu trebuia să puneți întrebarea aceasta că vă dați seama că Brico are prețuri stabilite, știți că este un lanț de magazin foarte mare. V-ați găsit duminica să mă întrebați de asta, nu? Hai, vă rog frumos, la revedere! La revedere!”, a spus primarul din Cozieni, Daniel Panaitescu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Saci de gunoi achizționați de 10 ori mai scumpi: “V-ați găsit duminica să mă întrebați de saci de gunoi. La revedere!””
  1. Primaria acestei urbe in perioada ian-iunie nu a avut contract de salubritate. Incepand cu luna iulie, gunoiul menajer se ridica o data pe luna!!! Situatie similara cu a anului trecut. Este inadmisibil sa se tolereze astfel de contracte, intr o tara europeana in secolul 21!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *