Miercuri noaptea, o puternică explozie a avut loc la o importantă conductă de gaz din zona Călimănești – Vrancea. Din păcate, ca urmare a acestui incident tragic, patru lucrători angajați de firma responsabilă cu construcția Autostrăzii Moldovei au pierit, iar alți cinci au suferit răni.

UPDATE DSU a transmis informaţii despre victime, anunță News.ro. Cinci victime au fost transportate prin diferite forţe la CPU Adjud, cu arsuri pe suprafaţa corporală şi 4 persoane carbonizate găsite de forţele de intervenţie la faţa locului şi declarate decedate.

Potrivit sursei citate, a fost stabilit un perimetru de siguranţă pe o distanţă de aproximativ de 500 de metri în jurul zonei afectate, iar echipele de intervenţie au lucrat la localizarea incendiului.

”De asemenea, în proximitatea zonei de manifestare a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-alert. Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la ora 3:30, iar echipajele de intervenţie rămân active pentru investigarea completă a cauzelor şi gestionarea consecinţelor acestui incident”, a mai transmis DSU.

UPDATE ISU Vrancea a anunţat că au existat 9 victime în urma incidentului, dintre care patru au murit.  ”Am fost solicitaţi să intervenim la o explozie urmată de incendiu, pe şantierul Autostrăzii Moldova, în dreptul localităţii Călimăneşti (…) În urma evemomentului, din nefericire au fost descoperite patru victime carbonizate”, au transmis oficialii ISU Vrancea.

UPDATE Pompierii au stins incendiul izbucnit la magistrala de gaz de la Călimăneşti, în urma căruia au fost rănite cinci persoane, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, transmite Agerpres.

„În continuare se intervine pentru răcirea utilajelor surprinse de incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *