Pe 4 iulie 2020, la Râmnicul Sărat, Partidul ADER împreună cu organizațiile ADER Buzau și ADER Râmnicu Sărat și-au lansat candidații pentru funcțiile de primar la municipiile Buzău și Râmnicu Sărat.

Pentru Municipiul Buzău candidatul Partidului ADER este domnul Marius Vlăsceanu de profesie economist.

Pentru Municipiul Râmnicu Sărat candidat este doamna Violeta Pal de profesie jurist si absolventa a facultății de Științe Juridice și Administratie Publică.

La activitatea de lansare a candidaților au participat din partea conducerii centrale a Partidului ADER domnul Neculai Ontanu, Președintele de onoare al partidului ADER, domnul avocat Orlando Culea, Președintele Partidului ADER, Prof.univ.dr. Ioan Gherghina, Președintele Consiliului Național al Partidului ADER, Prof.univ.dr. Gheorghe Ontanu, Mariana Georgescu și Eleonora Toma Vicepreședinți ai Partidului, domnul Cristi Diaconu, Secretarul General al Partidului ADER Romania și domnul Bogdan Stanoevici.

Din partea conducerii organizației ADER Buzău au participat domnii Valentin Ceaușu, coordonator Partidul ADER zona Sud-Est, Cătălin Jugănaru, Vicepreședinte organizația ADEE Buzău , dr. Mariana Ștefan, specialist medical ADER Buzău și Rm. Sarat, candidații Violeta Pal și Marius Vlăsceanu.

În prezentările lor candidații au arătat problemele nerezolvate ale celor două municipii și proiectele pe care le propun. Vorbitorii de la București și de la județul Buzău au arătat și care sunt oportunitatile pe care le oferă județul: suprafața mare, 2,6% din suprafața țării, prezenta pe suprafata judetului a tuturor formelor de relief si dispunerea unitara a acestora, bazin hidrologic dezvoltat, în principal râul Buzău, fond forestier important și poziție geografică, locul de întalnire al celor trei provincii istorice Muntenia, Transilvania și Moldova.

Partidul ADER din județul Buzău se va prezenta cu candidați proprii la alegerile locale. ADEVAR DEMOCRAȚIE EDUCAȚIE RECONSTRUCTIE sunt valori ale Partidului ADER! ADER la România! ADER la Buzau! ADER la Ramnicu Sărat!

Marius Vlăsceanu: ,,Mi-am lansat în mod oficial candidatura la Primăria Buzău”

,,Astăzi, 04 iulie 2020,mi-am lansat în mod oficial candidatura la Primăria Buzău și Consiliul Local Municipal,din partea ADER Buzau. Consider si sustin cu fermitate că prin Implicare,Seriozitate si Onestitate,municipiul Buzau poate intra pe un făgaș al nomalitatii,al demnității dar mai ales al Adevărului,al Democrației,al Educației si al Reconstrucției,valori în care cred si pentru care militez de astăzi înainte. Mi-am prezentat deasemenea,în mod ferm în fața asistenței viziunea si proiectele pe care le am pentru municipalitate si cetățeni. Asa sa-mi ajute Bunul Dumnezeu! Cu sinceritate și prietenie, Marius Vlasceanu Președinte ADER Buzau Candidat ADER la Primărie și CLM.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *