,,Ne-am motivat să luăm și titlul și cupa. La final, dacă o să reușim, o să venim să ți le aducem ție la mormânt”

Fotografiile, clipul video și declarațiile din acest articol au fost trimise de către colegii lui Vasile Burtea de la echipa de fotbal Recolta Blăjani.

Colegii din echipa de juniori au inscripționat un tricou cu numele tânărului găsit plutind sub podul din lacul Marghiloman .

„Frățioare, să știi, acolo unde ești, că nu te-am uitat niciunul. Jucăm pentru tine. Ne-am motivat să luăm și titlul și cupa. La final, dacă o să reușim, o să venim să ți le aducem ție la mormânt”, au promis colegii dinn echipa de juniori de la Recolta Blăjani, acolo unde Vasile a fost căpitan de echipă.

Recolta Blăjani a câștigat cu 6-1 partida cu Unirea Stâlpu și se află pe locul 2, după Locomotiva Buzău, însă echipa ceferiștilor buzoieni se pare că s-a retras din campionat.

Cazul lui Vasile Burtea a produs multă tristețe în comunitatea buzoiană și a evidențiat importanța familiei și a dragostei apropiaților. De asemenea, întâmplarea tragică a născut întrebări referitoare la modul în care sunt îngrijiți copiii abandonați de părinți de către asistenții maternali, dar și despre drama acestora la 18 ani când ies inclusiv din grija statului, informează buozienii.ro .

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *