Nașul primarului Constantin Toma, Niolae Ciucă, a fost propus, de președintele României, pentru funcția de premier.

O informație BOMBĂ, ne-a fost furnizată în urmă cu câteva luni, de unul dintre oamenii de încredere ai primarului Toma. Acesta susține sub anonimat, că în anii 2000, Ciucă și Toma obișnuiau să meargă la vânătoare în Munții Buzăului, în zona Siriului, iar pe timpul nopții rămâneau la fosta cabană a lui Nicola Ceaușeșcu. Potrivit aceleiași surse, Nicolae Ciucă este nașul nunții de argint a primarului din mun. Buzău. Acesta susține că legăturile dintre cei doi s-au înrăutățit și au fost certați o lungă perioadă de timp, însă cel mai probabil situația s-a schimbat, după ce Toma a făcut niște afirmații la mai multe posturi de televiziune despre Nicolae Ciucă. Toma a prezis ca N. Ciucă viitor președinte al țării și că este singurul om din PNL care merită să conducă acestă țară.

Reamintim că Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă premier. Liberalul va încerca să conducă un guvern minoritar PNL-UDMR, unde aşteaptă sprijinul fie al USR, fie al PSD. În spatele uşilor închise liberalii deja discută de revenirea în Executiv a unor foşti miniştri, cum sunt cazurile lui Cătălin Predoiu şi Nelu Tătaru.

Consultările de la Palatul Cotroceni de joi au avut un final previzibil, în condiţiile în care liberalii au mers cu varianta Nicolae Ciucă premier. Fost prim-ministru interimar în luna decembrie şi în prezent ministru demis al Apărării, Nicolae Ciucă a fost desemnat de Iohannis pentru formarea unui nou Guvern, în urma unor consultări la care nu a mai existat altă propunere de şef al Guvernului.

Surse foto: Alephnews, MAPN

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Nașul lui Toma, Nicolae Ciucă, propus ca premier al României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *