Veste mare pentru locuitorii de pe ambele maluri ale râului Buzău, podul de la Vadu Pașii se va deschide.

Podul ce face legătura dintre mun. Buzău și com. Vadu Pașii, va fi deschis mâine la ora 12:00, potrivit reprezentanților CJ Buzău.

,,Mâine, 22.10.2021 – ora 12.00 va avea loc deschiderea circulației pe «Podul peste râul Buzău»- satul Vadu Pașii, comuna Vadu Pașii”, este mesajul transmis de reprezentanții CJ Buzău.

Lucrările de construcție la podul de la Vadu Pașii au început în 2017 și ar fi trebuit să se încheie anul trecut, însă termenul a fost prelungit din cauza unor viituri produse în 2019, care au măturaT betonul și utilajele. Întreaga investiție se ridică la 26 milioane lei și este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

În timpul proiectului, Consiliul Județean a alocat sume suplimentare de bani pentru diferite ajustări ale bugetului.

Podul este închis din anul 2005, iar mâine va fi prima dată, după mai bine de 16 ani, când se va putea traversa din nou râul Buzău prin zona respectivă.

Minciuni în cadrul vizitei electorale din Noiembrie 2014.

În 4 noiembrie 2014, prim ministrul României, de la aceea vreme, Victor Ponta, a făcut băi de mulțime și promitea finalizarea proiectului.

,,Domnul Preşedinte al CJ Buzău(Cristi Bîgiu) are deja banii alocaţi de la guvern şi acum trebuie doar să ne apucăm de construcţie. Vă spun eu că o să facem treabă bunăa declarat Victor Ponta. 

Se mai anunța că lucrările de reabilitare ale podului avariat la inundaţiile din anul 2005 vor costa 46.304.669 lei cu un termen de finalizare în 30 de luni.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *