Ionuț B., un tânăr de 26 de ani din Șarânga (Pietroasele) susține că ar fi fost bătut de un polițist la el în curte.

„S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri. Eu locuiesc acum singur. Mai multe persoane au pătruns la mine în curte și au început să bată insistent la ușă. Mi-a fost frică și am sunat la 112. Când a sosit echipajul, cei care au fost la mine în curte deja plecaseră. Polițistul, Andrei Băcescu de la Secția Merei, s-a supărat probabil pt. că l-am deranjat în timpul nopții. A devenit nervos și a început să mă ia la bătaie, susținând că a fost un apel fals. Mi-a dat cu telescopul, pumnii și picioarele. Am și poze”

„Am încercat să scap de polițist sărind gardul la un vecin. Atunci m-am tăiat la o palmă”

Pe lângă bătaie, tânărul susține și că a primit o amendă severă (22 mil. de lei vechi) pentru apel fals la 112. Ionuț B. a filmat o parte din dialogul cu polițistul Băcescu.

Polițistul acuzat susține că afirmațiile tânărului de 26 de ani sunt mincinoase:

„Este cunoscut ca o persoană recalcitrantă și cu probleme de comportament în societate, fiind de mai multe ori sancționat pentru provocare de scandal în loc public. A sunat la 112 să sesizeze că sunt mai multe persoane la el în curte. În urma verificării de la fața locului, cele sesizate nu s-au confirmat și a fost sancționat pentru alertare falsă”.

Ionuț B.: „Polițistul Băcescu avea de mai multă vreme pică pe mine. În acea noapte, nefiind alți martori la mine în curte, a găsit momentul potrivit să se răzbune”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *