UPDATE 12.30: Marcel Ciolacu a venit ulterior în fața jurnaliștilor, a ieșit din sediu și a spus că se simte bine și că va merge la spital.

UPDATE 12.25: La sediul PSD a fost chemată o ambulanță.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu susținea o conferință de presă în fața jurnaliștilor, când subit i s-a făcut rău. Acesta a început să tremure în direct, după care a leșinat. Politicianul și-a pierdut conștiența și a speriat întreaga presă.

Moment delicat la conferința PSD de duminică: liderului partidului, Marcel Ciolacu (52 de ani), i s-a făcut rău în timp ce prezenta programul economic al partidului. Ciolacu citea programul economic, iar după câteva minute de lectură a început să pronunțe tot mai greu, a devenit foarte palid, s-a sprijinit în pupitru și și-a pierdut echilibrul. El a fost imediat sprijinit de o persoană aflată în proximitate, informează g4media.ro .

Imediat a fost chemată Ambulanța, în timp ce jurnaliștii încercau să-i acorde primul ajutor. Marcel Ciolacu și-a revenit între timp, însă încă acuză stări de rău. Nu se știe dacă va accepta să fie transportat la spital. Momentan niciun medic nu a ajuns la fața locului.

Marcel Ciolacu prezenta o serie de măsuri economice pe care partidul său le recomanda Guvernului PNL. Acesta nu era cunoscut ca având probleme de sănătate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *