Magie și talent pe scena Teatrului George Ciprian: "Lampa lui Aladdin" în orașul Ghinei!

Teatrul George Ciprian din Buzău aduce un spectacol de excepție pe scena sa, cu premiera „Lampa lui Aladdin”. În data de 13 aprilie, ora 19:00, publicul este invitat să pătrundă în lumea magică și plină de aventură a poveștii din Orientul Mijlociu.

Cu o promisiune de muzicalitate, coregrafii de excepție și proiecții video ingenioase care îmbină decorul fizic cu cel grafic, spectacolul „Lampa lui Aladdin” se anunță a fi unul de neuitat.

Prețul unui bilet este de 30 de lei și acestea pot fi achiziționate atât de la Teatrul „George Ciprian”, cât și online, pe site-ul teatrului.

Distribuția este una de excepție, avându-i în rolurile principale pe Ionut Octavian Ghinea, Cristi Martin, Anda Pantiș, Felicia Cruceru, Radu Pavel, Dan Răspopa și Zabi Tudor. Cadânele sunt interpretate de Petrachi Flavia Dora, Plăiașu Cristina Elena, Stroe Christiana Aida, Manolescu Bianca Ana Maria, Chiosea Melissa Cosmina și Burlacu Maria Izabela.

Spectacolul este realizat în parteneriat cu Liceul de Arte „Margareta Sterian” Buzău, evidențiind colaborarea fructuoasă dintre instituțiile culturale și educaționale din oraș.

Echipa din spatele acestui spectacol de excepție este una talentată și dedicată, cu Ana-Maria Pușcalău în rolul de asistent regie, scenografia realizată de Marius Nițu, video-proiecțiile coordonate de Andrei Mihai, muzica originală compusă de Codruț Bîrsan, iar coregrafia fiind semnată de Lorette Enache.

„Spectacolul „Lampa lui Aladdin” este o producție a Teatrului „George Ciprian” Buzău, încadrată în stagiunea 2022-2023, și promite să fie un moment de poveste și divertisment pentru toți cei care vor lua parte la el.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *