De la influențe obscure la interese personale, așa se face jurnalismul la Buzău.

Astăzi vi-l prezentăm pe ing. Auraș Tereacă, fost angajat al Rotec și Campus TV Buzău, mai nou mogul media și ofițer de presă ”sub acoperire” al primarului Toma.

A vuit facebook-ul în urma unui articol denigratoriu împotriva unui tânăr motociclist rănit de un taximetrist, pe blv. Unirii. Ca de obicei, jurnalistul local – Tereakă, a coborât repede din blocul cu 10 nivele de pe Unirii și a imortalizat imediat tragedia, însă opinia jurnalistului local, nu a putut fii la fel ca înainte să își deschidă societate comercială cu încasări și ”sponsorizări”, ce ating cifra de afaceri de 128.050 de LEI.

Mai mulți buzoieni au protestat față de jurnalistul local, prin sute de comentarii și postări, însă jurnalistul s-a lins pe bot și a încasat bani frumoși din Google Adsense (reclamele plătite de pe website), ba chiar se poate mândri cu aproximativ 9 mii de vizualizări.

Din lipsă de subiecte, jurnalistul preferă să abordeze subiecte precum banale accidente, oameni spânzurați de pod sau ba chiar opinii tâmpite precum în acest caz.

În urma accidentului, tânărul motociclist a suferit mai multe operații și a fost transferat în stare gravă la București.

Taximetristul buclucaș care a întors pe linie continuă, își practică în continuare meseria. Potrivit surselor noastre taximetristul poreclit ”Nebunică”, are pile pe la poliție, el fiind cunoscut ca un sifonar la ”miliție”. Prin urbea noastră se zvonește că taximetristul a scăpat mulți colegi de confiscare permiselor.

Printr-un comentariu pe facebook, Auraș Tereakă a vehiculat că el este unul din acele persoane ce nu poate pune capul pe pernă din cauza motocicliștilor. Noi avem o serie de întrebări pentru domnul Tereakă: mai puteți pune capul pe pernă știind că ați mințit atâția oameni?, mai puteți pune capul pe pernă știind că încasați anual un miliard din banii buzoienilor?, aveți un loc de muncă cu un program stabilit, în afară de comenzile de partid?

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Jurnalist NESIMȚIT: ,,Lăsați-ne să dormim, că noi dimineața în zori mergem la serviciu””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *