În ziua de azi, fiecare om este preocupat de articolele vestimentare pe care le poartă, iar hainele spun foarte multe lucruri despre personalitatea lui. Chiar daca nu ne place să recunoaștem, proverbul „Haina îl face pe om” se regăsește în multe circumstanțe ale vieții actuale, iar o persoană bine îmbracată și parfumată ne lasă o impresie placută, mai ales la prima întalnire. Sunt mulți oameni care au recunoscut că după „o partidă” de shopping starea lor de spirit s-a schimbat în bine și, cum nouă ne plac oamenii fericiti, vă invităm la un nou magazin de haine, deschis chiar la tine in județ.

“LUXURY BRANDS ” este o apariție nouă pe piață și conține o gamă variată de haine, încalțăminte, parfumuri, genți, de la branduri consacrate precum : CALVIN KLEIN, EMPORIO ARMANI, LEVI’S, GUESS, TOMMY HILFIGER, US POLO ASSN, RALPH LAUREN, VALENTINO, NIKE, PUMA, ADIDAS, etc.

De ce să alegi „LUXURY BRANDS”?


Unul dintre cele mai importante caracteristici este diversitatea produselor disponibile în magazin. Articolele vestimentare puse la dispoziție sunt variate, parfumurile sunt top, astfel încât indiferent de stilul pe care ești axat, șansele să găsești ceva potrivit ție sunt foarte mari.

Hainele noastre sunt de o calitate superioară, rezistente în timp, de la branduri consacrate, ce îți oferă un look unic. Indiferent de mărimea pe care o porți, noi te vom ajuta să găsești varianta potrivită corpului tău.

Știm că multe persoane se sperie de prețurile uriașe practicate de foarte mulți comercianți, dar de acum nu mai trebuie să iți faci griji, absolut deloc. La noi vei găsi cele mai noi modele, la prețuri accesibile, iar autenticitatea articolelor se poate verifica prin codul fiecarui produs.

Există o mulțime de alte motive pentru care să alegi magazinul „LUXURY BRANDS”, dar nu ți le voi împărtăși eu pe toate, ci te invit să le descoperi singur. În acest fel, vei putea găsi detalii despre fiecare piesă de îmbrăcăminte în parte, vei putea testa fiecare parfum si nu numai!

Unde ne găsești


Magazinul este situat în localitatea buzoiană Pogoanele, pe strada Unirii, Nr.1.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *