Zilele trecute, buzoienii au avut parte de foarte multe surprize muzicale, de toate felurile și pentru toate gusturile. Fie că s-a cantat rock, folk sau alte genuri, vibe-ul oferit de artiști a fost unul de mare clasă, iar spectatorii nu s-au lăsat mai prejos. Se pare că în Buzău încă se mai ascultă muzică bună.

Foto – Roberto George Popescu (Stiri din Surse)

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Consiliul Județean Buzău a organizat un concert gratuit, susținut de Vali Boghean, unul dintre cei mai talentați muzicieni din Republica Moldova.

Foto – Roberto George Popescu (Stiri din Surse)

Pe lângă vocea sa inconfundabilă, Vali Boghean este cunoscut ca fiind un maestru al instrumentelor aerofone, dar interpretează și la chitară clasică și bass. El a fost acompaniat de bandul său, ce are în componență muzicieni cu o mare și vastă experiență internațională.

Show-ul, intitulat „Mai aproape“ a avut loc pe vineri, 17 decembrie, în două serii. Primul spectacol a început la ora 17.00, iar cel de-al doilea la ora 20.30. Evenimentul a avut loc în Sala Mare din cadrul Consiliului Județean Buzău.

Totodată și iubitorii rockului au avut parte de două zile incendiare la Buzău. Cel mai longeviv festival de rock din România, TOP T, a avut loc în perioada 17-18 decembrie, la Casa de Cultură, urmând ca weekendul să se încheie cu festivalul BLUZĂU, organizat tot în aceeași locație.

Vineri, pe 17 decembrie, în prima zi, au cântat cei de la Kumm, Robin and The Backstabbers și Timpuri Noi, trupele fiind deja cunoscute buzoienilor, deoarece au mai urcat pe scenă și în anii trecuți.

Sâmbătă, 18 decembrie, spectatorii s-au bucurat de muzică, alături de trupele Hteththemeth și Dirty Shirt, iar seara a fost încheiată de legendara trupă Cargo.

Duminică, 19 decembrie, încheiem săptămâna și festivalurile, pe ritmuri de blues, reprezentate de trupele Oxigen, Hot Leeks și Stones Free.

Festivalul de anul acesta este sponsorizat de către Asociația Hair, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău, Consiliul Județean Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghi­loman” și Fundația pentru Tineret Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *