Ne organizăm să avem și spectacol de Revelion și foc de artificii, pentru că se intră, cât de cât, într-o oarecare normalitate. Sperăm să intrăm mai optimiși și mai liniștiți în anul următor. Va fi spectacol și tot ceea ce e nevoie de Revelion„, declara primarului Buzăului, Constantin Toma, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Autoritățile locale pun la punct ultimele detalii pentru ca petrecerea din Piața Dacia să fie una memorabilă, chiar dacă este pandemie.

Momentan, nu s-au publicat oficial numele celor care vor urca pe scenă, dar s-a aflat cine vor fi cei care le vor cânta buzoienilor în noaptea dintre ani.

Potrivit sansanews.ro, pe scena din centrul Buzăului vor urca, pe rând, artiști locali, de muzică populară și ușoară, după care Raluka și band-ul Balkanic vor încinge atmosfera. La miezul nopții, va fi foc de artificii iar buzoienii prezenți la petrecerea din stradă vor  primi șampanie pentru a ciocni în cinstea noului an. Imediat după focul de artificii, pe scenă va urca Irima Rimes, care va cânta până în jurul orei 1.00. Înainte de petrecerea propriu zisă dar și după ce se vor fi terminat toate concertele, în Piața Dacia va rămâne un DJ, care va  face un remember al melodiilor care au marcat anii 90-2000.

Pe lângă cele două vedete, pe scenă va mai urca un artist consacrat, dar mai multe vom afla în curând, deoarece încă se stabilesc ultimele detalii despre venirea la Buzău.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *