Un număr de șase companii din Brăila, Buzău, Teleorman și Dolj au primit avizele tehnice de racordare la reţea de la Transelectrica în luna martie din 2023. Printre aceste firme se numără și Solar Energy Productions SRL, unde acționar este Cristian Mihai Ciolacu, potrivit platformei Confidas. Acesta este nepotul liderului PSD Marcel Ciolacu.

Solar Energy Production din Buzău îi are acționari pe Cristian Mihai Ciolacu și Sandu Adrian Denisa, potrivit Confidas. Compania a fost înregistrată în luna aprilie 2022 și nu sunt încă disponibile date financiare pe Ministerul Finanțelor.

Nepotul lui Marcel Ciolacu mai este acționar în cadrul a cinci firme:

  • A.D.R. PARTENER OIL SRL, care a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 1,89 milioane lei, un profit net de 52.000 lei și 34 de angajați
  • NICOMART PRIM TEAM SRL, care a înregistrat în 2021 afaceri de 7,6 milioane lei, pierderi de 388.376 lei și un număr mediu de 33 de angajați
  • CIRO INVESTMENT CRF S.R.L, înregistrată în august 2021 și nu au fost transmise datele financiare
  • COMUNCAS S.R.L., care a avut o cifră de afaceri de 0 lei în 2021, pierderi de 13.379 lei și 0 angajați.
  • EVO NUCLEAR S.R.L, care a fost înregistrată în luna aprilie 2022 și nu există încă date financiare despre companie la Ministerul Finanțelor.

O altă companie a unui om politic care a primit aviz de la Transelectrica este Seara La Cetate SRL din Dolj, unde acționar majoritar este Gheorghe Nețoiu, om de afaceri și politician, fost acționar al echipelor de fotbal Rocar București, FC Dinamo București și FC Universitatea Craiova. Compania a fost înregistrată în luna ianuarie 2022 și nu sunt încă date disponibile la Ministerul Finanțelor.

Black Sea Renewables din Teleorman, parte din grupul israelian cu firme din industria regenerabilă Doral Group Renewable Energy Resources, a primit aviz pentru trei proiecte, în data de 9 martie 2023. Din cadrul grupului mai fac parte companiile: Danube Blu Energy, Danube Power Renewables, Danube Green Energy Renewables, Danube Solar Renewables și Danube Renewables. Grupul a avut pierderi de 25.332 lei în 2021

Alte două companii din Brăila care au primit aviz de racordare aparțin lui Ion Badea: Renew Delta Energy din Brăila, înregistrată în luna decembrie 2020 și unde acționar principal este Ion Badea. Compania avea în 2021 afaceri de 0 lei și pierderi de 555 de lei și Rogvaiv Energy, înregistrată tot în aceeași perioadă, având în 2021 pierderi de 223 lei.

Compania Development Power Solar Energy din Buzău a fost înregistrată în luna aprilie 2022 și nu sunt momentan date financiare disponibile la Ministerul Finanțelor. Compania îi are ca acționari pe Voicu Remus Florin și Bucur Liviu Florin.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *