Primavara poetilor buzau

Într-o atmosferă plină de culoare și versuri, Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” Ialomița, se pregătește să găzduiască cea de-a XV-a ediție a Festivalului „Primăvara Poeților”. Evenimentul, ce va avea loc joi, pe 4 aprilie, la Galleria Mall, începând cu ora 15:00, promite să fie o sărbătoare a literaturii și artei.

Anul acesta, festivalul reunește poeți remarcabili din cele două județe, Buzău și Ialomița. Buzăul va fi reprezentat de o pleiadă de talente, printre care se numără Valeria Manta Tăicuțu, Nicolai Tăicuțu, Nicolae Pogonaru, și mulți alții. Din Ialomița vor fi prezenți și ei scriitori de marcă, precum Gheorghe Dobre, Florentina Loredana Dalian, Nicolae Teoharie și alții.

Pe lângă prezentările revistelor „Spații Culturale” din Buzău și „Helis” din Ialomița, vor fi aduse în lumină și cele mai noi volume semnate de poeții din cele două județe. Publicul va fi încântat și de recitalurile de versuri, iar momentul culminant va fi premierea laureaților atât din Buzău, cât și din Ialomița.

Pentru a completa atmosfera artistică, recitalurile de poezie vor fi înnobilate și de un recital de muzică folk susținut de talentatul buzoian Dan Manciulea.

Managerul Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău, Sorin Burlacu, invită toți iubitorii de literatură și muzică, pasionați de frumos și de cuvinte, să participe la acest eveniment cultural de excepție.

Festivalul „Primăvara Poeților” rămâne un prilej de întâlnire și împărtășire a emoțiilor și creațiilor poetice, o oază de cultură și inspirație în inima Moldovei Românești.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *