V

Ieri, 24 Martie, a avut loc o ședință istorică a Consiliului Politic Național al Partidului Național Liberal (PNL). În cadrul acestei întâlniri, s-au luat decizii semnificative care vor marca peisajul politic românesc în următorii ani.

Cea mai notabilă dintre aceste hotărâri este aprobarea protocolului de fuziune între PNL și Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), cu un sprijin covârșitor de 876 de voturi pentru. Această mișcare reprezintă o consolidare a poziției partidului în peisajul politic românesc și reflectă dorința sa de a crea o forță politică mai unită și mai puternică.

În plus, s-a decis și aprobarea unei alianțe electorale între PNL și Partidul Social Democrat (PSD) pentru alegerile europarlamentare, cu 838 de voturi pentru. Această alianță are potențialul de a influența semnificativ rezultatele electorale și va consolida poziția PNL în cadrul instituțiilor europene.

De asemenea, în cadrul acestei ședințe, domnul Vlad Nistor a fost numit membru în Biroul Executiv al partidului, cu rang de vicepreședinte, cu sprijinul a 876 de voturi.

Nicolae Ciucă, liderul partidului, a subliniat importanța acestor decizii, declarând: „De acum înainte nu avem altceva de făcut decât să ne implicăm cât mai mult în activitatea noastră. Există entuziasm, există motivare și trebuie să avem încredere în forțele noastre să putem duce toate etapele anului electoral 2024.”

Aceste hotărâri demonstrează angajamentul PNL față de consolidarea și extinderea influenței sale în politică, într-un moment în care România se confruntă cu provocări semnificative. Partidul National Liberal rămâne astfel cel mai important partid al dreptei românești, reprezentând o forță integratoare care își propune să înglobeze toate curentele de orientare politică de dreapta din România.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *