Locuitorii din satul Clondru, aflat în comuna Ulmeni, se găsesc în fața unei situații alarmante pe drumul județean DJ203, afectat grav de lucrările derulate de asocierea Coni-Trace pe lotul 2 al Autostrăzii Moldovei, A7.

Conform informațiilor locale, zilnic traversează acest drum cel puțin 200 de camioane, fiecare purtând un tonaj de aproximativ 40-45 de tone. Ceea ce cândva era o arteră asfaltată s-a transformat acum într-un drum de pământ, suferind deteriorări semnificative, la fel ca și restul drumurilor din zonă.

Potrivit datelor furnizate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, lotul 2 al Autostrăzii Moldovei măsoară 28,35 km și are o valoare de 1,249,992,665 de lei, fiind finanțat prin PNRR. Deși lucrările au început în august 2022, constructorul se pregătește de finalizarea lor până la sfârșitul acestui an. În prezent, pe șantier sunt activi peste 300 de muncitori și peste 250 de utilaje.

Într-o declarație exclusivă pentru Ziarul Puterea, un reprezentant al Consiliului Județean Buzău a confirmat că asocierea firmelor de construcții și-a asumat responsabilitatea de a reface complet drumul afectat, imediat ce lucrările la A7 vor fi finalizate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
2 thoughts on “Drum județean distrus de lucrările la A7: Asocierea Coni-Trace a transformat un drum de asfalt în unul de noroi”
  1. Domnilor de la CNAIR și CJ nu numai dj 203 este praf și casele ce mărginesc drumul sunt crăpate,oare cine se va face răspunzător pentru această situație,cred că aceste rânduri nu vor primi nici un raspuns

  2. Facem o autostradă și distrugem un sfert de judet. CJ numai vorbe nimic pt comunitățile afectate. Așa se va întâmpla și cu localitățile unde acum se derulează programul „Canalizarea”. Ani de zile am vrut asfalt și acum îl distrug camioanele de mare tonaj pt canalizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *