Aseară, la doar 48 de ani, doamna învățătoare s-a stins pe un pat de spital, la Cluj.

Vestea tristă a ajuns azi la școala din cartierul Mihai Viteazul. I-a înmărmurit pe colegi și întristat pe sutele de copii care i-au fost elevi.

„Cu deosebită tristețe, vă anunțăm plecarea prematură la cele veșnice, după o grea suferință, a iubitei noastre colege, Luminița – Elena Efrim.
Cutremurătoarea veste a venit ca un fulger și ne-a marcat pe toți cei care am cunoscut-o. Am pierdut un coleg extraordinar, un suflet delicat, un om dedicat profesiei.
Zbor lin către îngeri, draga noastră! Nu te vom uita niciodată!”

Un mesaj impresionant, a postat aseară, soțul învățătoarei:

„Luminița a plecat. S-a stins pe patul de spital, în Spitalul Militar din Cluj Napoca. Ne-a părăsit, fără vrerea ei, pentru o lume sper că mai bună. A luptat cu boala în fiecare zi, până în ultimul moment, până în această seară. A luptat cu mult curaj și demnitate. Nu s-a plâns niciodată deși au fost momente, multe în ultima vreme, când suferea. Acum s-a liniștit. A plecat discret. Am rămas doar noi plângând-o. A fost fericită cu adevărat. În Slovacia a descoperit prieteni sinceri, dedicați, care au făcut o mulțime de sacrificii pentru ea din dorința de a ajuta. Și pentru acest lucru îi iubea necondiționat și îi prețuia nespus; le mulțumesc. Luminița a iubit viața, și a iubit copiii. Își iubea meseria de învățător și era deosebit de mândră de toți cei pe care i-a îndrumat în viață. Vă rog ca toți, foste și actuale generații de elevi, părinți, rude, prieteni și colegi, să vă rugați pentru sufletul ei în această seară și să păstrați un moment de reculegere în memoria ei. Nu puneți întrebări, doar rugați-vă pentru ea”.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *