De la lupte politice s-a ajuns la amenințări și chiar bătaie în comuna uitată de lume Pardoși.

Comuna păstorită de liberalul Iulian Preda, stă pe un butoi de pulbere în urma unor mai multe dosare penale.

Iulian Preda a căpătat în numai doi ani de mandat 3 dosare penale, după cum urmează:

  • Unul dintre dosare i-a fost intentat pentru că a refuzat să ofere ajutorul de încălzire unui locuitor pe motiv că respectivul avea o amendă la primărie de 1.000 de RON, iar astfel primarul a decis după capul lui să-i păstreze echivalentul amenzii din ajutorul de încălzirea. Totuși, după ce sansanews.ro a publicat un material despre ilegalitatea comisă de edil, edilul l-a dat în judecată pe locuitorul respectiv, pe motiv că i-a stricat imaginea în presă. Numai că la câteva săptămâni distanță, conștient de ilegalitatea comisă, s-a prezentat la respectivul cetățean cu ștatul de plată modificat cu corectorul și cu suma întreagă de bani.
  • Edilul ar mai avea alte două dosare penale după ce a refuzat să emită o adeverință pentru APIA și a refuzat să deschidă un drum pentru ca un locuitor să poată ajunge la pământul pe care îl deține.

Martorul edilului a sărit la bătaie

Porumb Gheorghe, martorul edilului în procesul de calomnie, a sărit la bătaie. Mai exact, un locuitor din Pardoși și-a scăpat calul, motiv pentru care a Porumb Gheorghe l-a găsit și l-a băgat în curtea dispensarului. Proprietarul a mers la dispensar pentru a-și lua animalul, dar când a ajuns a constat că cetățeanul Porumb Gheorghe se afla sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care a și sărit la bătaie.

,,Să vină primarul!”, așa a strigat cetățeanul turmentat. Ei bine, în comunele sărace și subdezvoltate, primarul este un Dumnezeu al lor, nu se face nimic fără voia sau fără acordul primarului, iar dacă primarul îți ordonă ceva, nu trebuie să-i ieși din cuvânt indiferent dacă comiți o ilegalitate.

,,Porumb Gheorghe a încercat să mă provoace pentru a câștiga primarul procesul. Am fost calm și nu am răspuns la provocările lui chiar dacă m-a lovit. O să mă duc la INML să scot certificat medico-legal pentru că m-a lovit cu capul și îi voi face plângere penală.

Ca să vedeți în ce lume trăim, la ora 15:00 au venit polițiștii să mă amendeze tot pe mine că mi-a scăpat calul. Le-am spus că am fost agresat, dar nici nu au vrut să audă.

Vreau să mai menționez că agresorul este un bețiv care umblă beat la volan și îi dă țuică șefului de post ca să nu îi i-a permisul. Polițistul se numește”, a spus cetățeanul.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *