Tragedie ieri în judeţul Cluj, pe autostrada A3. O femeie în vârstă de 41 de ani a murit pe loc, iar băiatul ei în vârstă de 15 ani a fost rănit. Maşina în care se aflau, condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu un TIR condus de un ucrainean. 

Tragedia s-a produs în jurul orei 12, pe breteaua care coboară de pe Autostrada Transilvania către localitatea Nădăşelu din Cluj. În maşină se afla o familie din Buzău: şoferul era un bărbat în vârstă de 29 de ani, pe scaunul din dreapta se afla mătușa lui, iar pe bancheta din spate stătea fiul acesteia. La un moment dat, conducătorul auto a intrat pur şi simplu pe contrasens. S-a izbit de un TIR condus de un ucrainean. 

Mama a murit pe loc, sub privirile băiatului ei

Locotenent Cornel Ciprian, ISU Cluj: Au fost anunţate 3 victime, dintre care două încarcerate. Au fost extrase două victime din maşina avariată. O persoană, femeie în vârstă de 41 de ani, a fost declarată decedată. 

Şoferul a fost resuscitat minute în şir la faţa locului, iar inima a început să îi bată din nou. A fost transferat în stare gravă la spital. Şi copilul în vârstă de 15 ani a fost internat, dar este în afara oricărui pericol. 

Daniela Draghiciu, Spitalul de Pediatrie Cluj: Copilul în vârstă de 15 ani este conştient, este stabil hemodinamic şi respirator, cu multiple contuzii, este în curs de investigare. Va fi internat în Clinica de Chirurgie Pediatrică. 

Două familii din Căpățânești și Potoceni (com. Mărăcineni) sunt în doliu după un accident teribil care a avut loc ieri la Cluj.

Dănuț Mihai Răducan, 29 de ani, șoferul din Potoceni și mătușa sa, Claudia Tudose, 41 de ani, din Căpățânești care au decedat!

Dănut Mihai Răducan
Claudia Tudose

Dan a murit la spital la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Cluj, iar Claudia pe loc! Ambii au fost încarcerați și scoși de pompieri din autoturismul galben.

Dan avea doi copilași de grădiniță, un băiețel și o fetiță. Claudia avea 3 copii, doi băieți de 15 și 20 de ani și o fată de 17 ani.

Condoleanțe familiilor îndurerate, îngerii să le vegheze drumul lin către cer!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Moreno Antonio

,,Imposibilul va fi mereu posibil, îți trebuie doar ambiție!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *