Edilul buzoian, Gheorghe Firon, din comuna Vadu Pașii a scăpat basma curată de dosarul penal cercetat pentru loviri și alte violențe. Primarul liberal a fost prins în timp ce consuma băuturi alcoolice în vecinătate primăriei, mai exact în incinta Căminului Cultural, chiar în timpul programului, drept pentru care l-a băgat în spital pe Activistul Buzoian pe motiv că i-a filmat pe aceștia.

Primarul din Vadu Pașii a fost trimis în judecată de procurorii buzoieni, pentru lovire și alte violențe, alături de acesta aflându-se alte 5 persoane implicate, cercetate în dosar pentru distrugere și alte fapte de natură penală.

Întrucât singura cale ca edilul să scape basma curată și să nu-și piardă mandatul era împăcarea, primarul a ales să scoată oricât din buzunar pentru a șterge cu buretele faptele sale penale pentru care fusese trimis în judecată.

La fel ca și anul trecut, primarul Gheorghe Firon a fost prezent și în acest an la deschiderea Taberei de Vară a PNL Buzău, probabil pentru a le prezenta tinerilor liberali cum poți deveni peste noapte un vătaf cu legături penale.

Citește și: „Fata lu’ tata” angajată la stat în schimbul contractelor cu statul? Primăria Vadu Pașii a încheiat 3 contracte în schimbul unei angajări?!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *