Edilul buzoian, Gheorghe Firon, din comuna Vadu Pașii a scăpat basma curată de dosarul penal cercetat pentru loviri și alte violențe. Primarul liberal a fost prins în timp ce consuma băuturi alcoolice în vecinătate primăriei, mai exact în incinta Căminului Cultural, chiar în timpul programului, drept pentru care l-a băgat în spital pe Activistul Buzoian pe motiv că i-a filmat pe aceștia.

Primarul din Vadu Pașii a fost trimis în judecată de procurorii buzoieni, pentru lovire și alte violențe, alături de acesta aflându-se alte 5 persoane implicate, cercetate în dosar pentru distrugere și alte fapte de natură penală.

Întrucât singura cale ca edilul să scape basma curată și să nu-și piardă mandatul era împăcarea, primarul a ales să scoată oricât din buzunar pentru a șterge cu buretele faptele sale penale pentru care fusese trimis în judecată.

La fel ca și anul trecut, primarul Gheorghe Firon a fost prezent și în acest an la deschiderea Taberei de Vară a PNL Buzău, probabil pentru a le prezenta tinerilor liberali cum poți deveni peste noapte un vătaf cu legături penale.

Citește și: „Fata lu’ tata” angajată la stat în schimbul contractelor cu statul? Primăria Vadu Pașii a încheiat 3 contracte în schimbul unei angajări?!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *