ANUNTANGAJARE

Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău își deschide porțile pentru profesioniștii în domeniul juridic, anunțând un concurs pentru ocuparea funcției vacante de Consilier juridic. Perioada de depunere a dosarelor este cuprinsă între 2 și 15 aprilie 2024, oferind astfel o oportunitate celor interesați să își încerce norocul în acest domeniu.

Concursul vine ca urmare a nevoii de a completa echipa cu un profesionist dedicat și pasionat de domeniul juridic, care să ofere suportul necesar în activitățile desfășurate de Centrul Județean de Cultură și Artă din Buzău.

Pentru cei care doresc să se înscrie sau să obțină mai multe informații despre condițiile de participare și cerințele postului, pot accesa anunțul oficial al concursului pe website-ul Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, la adresa http://www.centruldeculturasiarta.ro/anunturi.

Oportunitatea de a face parte dintr-o instituție culturală și artistică de prestigiu din județul Buzău este acum la îndemâna celor cu cunoștințe și experiență în domeniul juridic, iar perioada de depunere a dosarelor oferă suficient timp pentru pregătirea și prezentarea candidaturii.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *