iris pharm -buzau-nonstop

Buzăul se bucură de liniște în noaptea de Crăciun, datorită farmaciei IrisPharm de pe fosta Aleea Trandafirilor, singura unitate nonstop din oraș.

Cu sărbătorile de iarnă în plină desfășurare, mulți buzoieni se confruntă cu întrebarea crucială – vor găsi o farmacie deschisă astăzi? Ei bine, pentru locuitorii din municipiul Buzău, răspunsul este afirmativ, și asta datorită dedicării Farmaciei Iris Pharm de pe fosta Aleea Trandafirilor, singura farmacie nonstop din oraș.

Farmacia Iris Pharm are două puncte de lucru deschise 24/24

iris pharm -buzau-nonstop

Într-o perioadă în care majoritatea afacerilor încheie ușile mai devreme pentru a marca sărbătorile, Farmacia IrisPharm vine în întâmpinarea nevoilor comunității, asigurând accesul la medicamente și servicii farmaceutice 24/7. Cu o abordare proactivă, echipa farmaciei a prelungit și programul unității din zona gării până la orele 24:00.

„Suntem, ca de obicei, în slujba dumneavoastră, la Farmacia Non-Stop de pe Aleea Trandafirilor (singura farmacie Non Stop din Buzău) #farmacienonstopbuzau”, a scris pe Facebook – Violeta Moraru, reprezentant al lanțului de farmacii.

Cu toate acestea, există voci critice care susțin că această informație este falsă și are ca scop manipularea celor în căutare de servicii farmaceutice. Unii buzoieni s-au arătat foarte supărați pe ceea ce consideră a fi o diversiune menită să îi plimbe pe drumuri. Totuși, pentru a evita aglomerația, farmacia Iris din zona gării rămâne deschisă până la orele 24:00.

Astfel, Farmacia IrisPharm nu doar că oferă buzoienilor acces la servicii farmaceutice esențiale în orice moment al zilei sau al nopții, dar face acest lucru și cu o abordare transparentă și responsabilă față de nevoile comunității.


RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *