Doi indivizi din cartierul Mihai Viteazul au blocat accesul unui autoturism în care se aflau un bărbat și o femeie, au încercat să spargă cu pumnii și picioarele parbrizul autoturismului, iar apoi au încercat să o răpească pe femeia din autoturism, potrivit vecinilor ce au fost martorii incidentului.

Atacul a avut loc în toiul nopții, atunci când femeia a ieșit de la serviciu și era însoțită de iubitul său, pentru a o transporta la domiciliu, numai că, cei doi agresori i-au urmărit și i-au așteptat la intersecția străzilor Stupăriei și Profesorilor.

Aici, cei doi indivizi au blocat accesul autoturismului și au început să lovească cu pumnii și picioarele, parbrizul și geamurile mașinii.

Femeia a coborât din autoturism, și de aici cei doi bărbați au lovit-o și au încercat să tragă de ea pentru a o răpi, iubitul victimei a încercat să aplaneze conflictul, dar și-a luat și el doi pumni în față. Norocul victimelor a fost acela că mai mulți vecini s-au sesizat după ce au auzit țipetele femeii și au apelat de îndată la 112, și la poliția locală.

În doar câteva minute, strada Profesorilor s-a umplut de autovehicule MAI și ale poliției locale.

Bărbații aveau în jurul vârstei de 25 de ani, principalul agresor fiind o cunoștiință mai veche a fetei, pe numele său de Silviu Dragomirescu, cunoscut în cartier ca o persoană periculoasă cu antecedente penale.

FOTO – Silviu Dragomirescu

Alți vecini vehiculau că agresorii puteau fi mult mai răi. ,,Cel mai probabil aveau și cuțite la ei, dar când am sunat la poliție s-au tirat ca șobolanii!”– ne-a declarat un vecin speriat și revoltat.

Mai mult de atât principala victimă a fost transportată la Spital Județean pentru îngrijiri medicale.

Părinții și vecinii se tem că fata ar putea fi omorâtă de acest bărbat.

Părinții victimei sunt în stare de șoc: ,,Au mai existat incident cu acest băiat, dar am crezut că se va liniști și nu doream să îi facem probleme. Sunt în stare de șoc! Am cancer și semipareză pe partea dreaptă! Nu am crezut că pot exista și asemenea persoane ce îi vor răul fiicei mele!”– le-a explicat îndurerat tatăl victimei, cu lacrimi în ochi.

Dispecerul Poliției Locale Buzău, a fost promt și a trimis după apel aproximativ 6 autoturisme din dotare pentru a interveni la fața locului.

De apreciat că polițiștii locali și polițiștii MAI, au ajuns în aproximativ 7 minute de la primul apel la 112, un lucru de aplaudat. Însă ce nu mi se pare normal, este faptul că pe agresori nu îi caută nimeni, sunt în libertate, la domiciliu sau ascunși pe strazile cartierului.

Polițiștii au fost promți și au spus că vor elibera un ordin de protecție la domiciliul victimei. Dar cu agresorul cum rămâne domnilor polițiști, tot în libertate?

FOTO – agresolrul principal, Silviu Dragomirescu

,,Silviu nu e băiat rău, a avut ceva antecedente, nu a avut cine să îi ofere educație, a crescut de unul șingur, i-a murit tatăl, iar mama lui se află în strainătate.” – ne-au declarat cunoștiințe ale agresorului.

Rămâne de văzut dacă cei doi agresori vor fi arestați preventiv pentru 30 de zile sau dacă vor putea face alte victime până le va veni mintea la cap oamenilor legii.

Până la acestă oră, Silviu Dragomirescu s-a ales doar cu o amendă.

Art. 193: Lovirea sau alte violenţe

(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penala se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Domnilor polițiști, cazul Caracal nu v-a fost învățătură de minte?

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Atac în stil mafiot în cartierul Mihai Viteazul.,,Ne-au lovit și ne-au amenințat cu moartea!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *